2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

تایپیک نو مون مبارک..............

هوراااااااااااااااااااا...........

انشالله پر از خاطرات شیرینمون از دوران نی نی بودن بچه هامون باشه.همونطور که تایپیک قبلی پر بود از خاطرات زیبا ی دوران بارداری.9 ماه باهم بودنمون و بعد دوباره 9 ماه با نی نی با هم بودنمون.
نی نی های ناز و سر حال و شیطون و زیبا و پییییییییییییییییییششششششششششششششررررروووووووو

بهار جون به قول مرجان باعث افتخارمونه افزایش صفحات.فوقش تایپیک شماره 3 رو میزنیم.همینطور برو بالا........هههههههههه

بچه ها از وقتی برای هم عکسامون و میزاریم بیشتر با همدیگه دوست شدیم.نه؟مخصوصا عکس نی نی هامون.

مهیاس جون کوروشت خیلی ناز وبا مزه است.خدا حفظش کنه.یه بوس به اون لپاش بکن.
سلام شب خوش

تایپیک جدید مبارکککککککککککککک

ولی من قبلی دوست دارم گریهههههههههههه

مرجان جون عزیزم باور کن تایپیک قبلی برای پستای فوق العاده تو سنگین شده مثلا 3 صفحه خدایا شکرت و ........

خواهشا اینجا 1 خط هم بنویسی ما قبول داریم عزیزمممممممممممممممممم بوس(شوخی)چشمک
سلام شب به خیر مامانا مرسی مریم جون شما لطف دارید شما هم از لپ های ارمان یه ماج بکن . ساحل جون برای چی افسرده شدی . هر بچه ای یک چور است . به وزن که نیست بچه ها باید سالم باشن . همین که سالم هست خدا را هزار مرتبه شکر کن .غصه نخور عزیزم
ریحانه مهدیه... 1 خرداد... وزن تولد 2750 ....... قد 49 ... وزن ماه پیش 7350 ....قد 5/69........مثل قورباغه می جهد ..........

آرادبهار.......2خرداد......... وزن تولد 2980....... قد 48..... وزن 8 ماهگی 7500 ..قدش ؟ .......چهار دست و پا میره کنار میز و مبل می ایسته 4 تا دندون داره

آیهان لیدا....2خرداد.........وزن تولد 3.950........قد تولد50..........وزن 8 ماهگی 10.700...........قد 8 ماهگی76.......... یه کم سینه خیز میره بیشتر میچرخه....... 2تا دندون بالا دراورده یکی هم پایین.

کوروش مهیاس ... 3 خرداد... وزن تولد 3370 ....قد 49.5 ....وزن هفت ماهلگی10.700 .....قد 69 ....... سینه خیز نمی ره .... چهار دست و پا هم نمی ریره

آرمان پریسا.......4خرداد.....وزن تولد 3750 گرم...قد 51.....وزن ماه پیش10000.....قد ماه پیش 74...... چهار دست و پا میره....... 2.تا دندون پایین دراورده

بردیای نسرین...5 خرداد.....وزن تولد 3450گرم...قد 50....8 ماهگی 10650....قد....74.....چهار دست و پا نمیره دندون هم نداره

پارسای مرجان.... 7 خرداد....وزن تولد 3490 گرم.... قد 50..... وزن ماه پیش؟؟ .... قد؟؟؟................................................... دو تا دندون پایین داره... دندون های بالاییش هم داره درمیاد

آرتین زهره....11 خرداد ..........وزن تولد 3160 گرم.... قد :49 ...وزن فعلی 9 کیلو.....قد فعلی72

آویسا... 18 خرداد... وزن تولد 2800 گرم....قد؟؟.... وزن فعلی 8500..... قد 73 ................... سینه خیز میره............ 2.تا دندون پایین دراورده

آرتای بهار...25 خرداد....وزن تولد 3610 گرم...قد 53.....وزن ماه پیش9300.....قد ماه پیش 73...... سینه خیز میره....... 2.تا دندون پایین دراورده دندون بالاییش هم داره درمیاد

بردیـا ی مهسیما...25 خرداد....وزن تولد 3220 گرم...قد 51..... وزن هفت ماهگی: 8800

رادین مهسان.......1 تیر......... وزن تولد 3200....... قد 52..... وزن 7 ماهگی 8200 ..قدش 72 ....... 4 تا دندون داره -سینه خیز میتونه بره-

محمد امین رها.....31 خرداد......وزن تولد 2450....قد 48.....وزن 7 ماهگی 7700.....قد 69.....سینه خیز عقب عقب میره و به چپ و راست می خزه....دندون هم نداره......خودم 26 سالمه
سلام منزل نو مبارررررررک
لطفا ما رو هم اضافه کنید
محمد امین رها.....31 خرداد......وزن تولد 2450....قد 48.....وزن 7 ماهگی 7700.....قد 69.....سینه خیز عقب عقب میره و به چپ و راست می خزه....دندون هم نداره......خودم 26 سالمه
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
سلام من غصم گرفت تاپیکمون رو ول کردیم
ولی تاپیک جدید هم خوبه دوستای جدید گیرمون میاد
یاسمین زهرا 27 اردیبهشت 1390 وزن تولد 2680 قد 47 وزن 8 ماهگی 7900 قد 67 یه چیزی بین سینه خیز و 4 دست و پا میره تنهایی میتونه یه ذره وایسه دندون نداره اما زبون داره یه عالمه اینم عکسش
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
شب بخیر

مامانا من این ماه پری شدم والان 3 هفته است که تموم نشده و شیرم خیلی خیلی کم شده و اصلا دیگه سینه ام رگ نمی کنه

به نظرتون شیر خشک به کسری بدم؟

البته می برم پیش دکترش تا نظر اونم بدونم

مامانا چه مارک شیر خشکی خوبه؟برای کسری که تا حالا نخورده

ممنون می شم جواب بدین

مهیاس جونم ممنون کوروش و می بوسم
2810