2777
2789
عنوان

مامانهای خرداد نود (قسمت دوم)

| مشاهده متن کامل بحث + 501220 بازدید | 17214 پست
رویا جونم مرسی بابت تبریکت عزیزممممممممممم

بهت تبریک میگم دوباره یه نی نی جدید خدا بهت می ده خیلی سخته ولی خدا توانش هم بهت می ده عزیزم نگران نباش

خدای بزرگ خیلی دوست داره یه هدیه دیگه برات فرستاده قدرش و خیلی بدون

رویا اگه اشتباه نکنم 3 تا دخمل داری و این چهارمیه؟

خواهر جون اینبار دیگه لوله ها رو ببند (شوخی) می بوسمت عزیزم تولد ریحانه عزیزم و بازم تبریک می گم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جون مبارکه.قدمش پر خیر و برکت.امیدوارم تمام لحظه هاتون غرق شادی باشه منم بچه زیاد دوست دارم البته شوشو 2 تا رو بیشتر قبول نمیکنه من از الان دارم برا سومی چونه میزنم باهاش.هههههههه
رویا جون اگر چهارمی هم دختر باشه خیلی باحال میشه من عاشق اینم که کلی دختر داشته باشم.
لیلا جونم عزیزم این اولی پستت بود که گداشتی

leila-s(مامان آروین)
*کاربر تایید شده*

1389/7/17 2:55 ب.ظ

سلام مامان های خوب خرداد من یک سال بود اقدام کرده بودم این ماه جواب تستم مثبت شد دارم از خوشحالی پر در میارم امیدوارم همه مامان ها این احساس رو تجربه کنن آخرین پری 13/06/89 بود
سلام................

به نام خدای مهربونی که یه بار دیگه لطف و مهربونیش رو شامل حال بند ه هاش کرد و یه موجود بی گناه و معصوم رو تو وجود رویای نازم مامان ریحانه ی عزیز قرار داد.

رویا جونم تبریک می گم.به سلامتی و شیرینی.

عزیزم ناراحت نباشی ها.
خدا خودش بهت داده و خودش بهت کمک می کنه تا از پش بر بیای.

تازه تو 2 تا دختر بزرگ داری که مثل شیر مواظبتن و بهت کمک می کنن.دست تنها نیستی.به علاوه ی یه همسر مهربون.

یه چیز دیگه ریحانه هم همبازی و دوست پیدا می کنه وتو این سن متوجه نیست که حسودی کنه.

خدا قوت.
به خودت برس و مواظب ریحانه باش.

نولدش مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککک.انشالله زیر سایه مامان و بابا بالنده بشه.

عکس از تولدشم برامون بزار.
کسری جونم پسر کوشولو که مامانت همه اش نگرانته که چرا غذا نمی خوری و وزنت کمه اما تو مثل شیر قوی هستی و چابک
،قربونت برم تولدت مبارک عزیزم

الهی زیر سایه مامان و بابا بالنده شی.

بوووووووووووووووووس
فردا تولد کسری عزیزترین عشق زندگیم هزارا ن با مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

آرتین جونم خاله تولدت مبارک بهترین و قشنگترین آرزوها رو برات دارم می بوسمت

زهره جونم صمیمانه ترین تبریکای من و پذبرا باش بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
و اما آروین عزیزم.کوشولویی که با شیطونی هاش دل مامان شو برده.
نمی دونستم خدا شما رو بعد یه سال تلاش و کوشش به مامانی هدیه کرده.

دستت درد نکنه که از بهشت دل کندی و اومدی پیش مامان لیلا و بابا علی.

سالروز اومدنت به دنیای ما مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

بووووووووووووووووووووووووس
سلاممممممممممممممم

یک سال گذشت از دوستیهامون و من افتخار می کنم به همه دوستای خوبم

کسری فردا تولدشه و یک ساله میشه

از مریم عزیزم به خاطر تاسیس این تایپیک بی نهایت سپاسگذارم که این امکان و برای ما فراهم کرد تا بیشتر بیاموزیم

بوس برا آرمان جونم و مریم مهربونم