2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم حس عجیبی دارم، امروز وقتی معلمش پیام تبریک تو گروه فرستاد وفتی برای پسرم خوندمش گریم‌گرفت، چقدر ...

خیلی زود، و خیلی زوتر داره میگذره، دیگه کم کم تو بغلمون جا نمیشن😭

❤️
خیلی زود، و خیلی زوتر داره میگذره، دیگه کم کم تو بغلمون جا نمیشن😭

اون روز بهش میگم مامان میشه بزرگ نشی، میگه مگه همیشه نمیگین غذا خوب بخور تا بزرگ بشی، منم خوابم نمیبره، کاش شرایط عاری بود و می تونستن برن مدرسه

اون روز بهش میگم مامان میشه بزرگ نشی، میگه مگه همیشه نمیگین غذا خوب بخور تا بزرگ بشی، منم خوابم نمیب ...

آره ای کاش، من ک ی پسر یکسالو دوماه دارم ک رسماً از دیوار راست بالا می‌ره ، اونو چکار کنم و کلاس۴۴ نفرشونو کجای دلم بذارم 

❤️
آره ای کاش، من ک ی پسر یکسالو دوماه دارم ک رسماً از دیوار راست بالا می‌ره ، اونو چکار کنم و کلاس۴۴ ن ...

ای جااان دلم، خداروشکر یه کوچولوی ناز دیگه تو خونه دارید، پسر منم داداش یا آبجی خیلی دوست داره ولی برای ما نمیشه

ای جااان دلم، خداروشکر یه کوچولوی ناز دیگه تو خونه دارید، پسر منم داداش یا آبجی خیلی دوست داره ولی ب ...

انشالله قسمتتون بشه، آره واقعا بخاطر همه چیز خدارو شکر، اما گذر زمان خیلی رو مخمه😅

❤️
انشالله قسمتتون بشه، آره واقعا بخاطر همه چیز خدارو شکر، اما گذر زمان خیلی رو مخمه😅

ممنون عزیزم، خداروشکر بچه هامون سالمن و رشد طبیعیشون دارن طی میکنن، انشالله همه بچه ها سالم و سرحال باشن

اوف پس خانم دکتر آینده ای

ایشالله خانم معلم😃😇

دعا کنین 401 کنکور دارم

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪