2777
2789
عنوان

شوهر شماهم چشم هیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5600 بازدید | 109 پست
من فقط گوش می کنم خیللللییییییی حرص می خورم ولی به روی خودم نمیارم یه بار یه دختره پیام داده بود بهش ...

منم هعی میگم به روش نیارمم ..اعصابم خورد میشه میگم 😔😬

به روش اوردم میگه اشتباه میکنه دیگه گفتم باشه به قران قسم بخور من اشتباه فک میکنممم..هر کاری کردم قس ...

دلیل نگاه کردناش و بفهم واللا نمیتونی کنترلش کنی با ید بیخیال باشی 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل نگاه کردناش و بفهم واللا نمیتونی کنترلش کنی با ید بیخیال باشی 

اره میدونم دیگه نمیتونه ترک کنه ..باید رو خودم کار کنم بیخیال باشمم ..هر بار به خودم قول میدم ب روش نیارم ولی این حرص نمیزاره 

عزیزم معمولا خانم ها وقتی بااین مشکل همسرشون مواجه میشن اولین اتفاقی که می افته دنبال عیب وایراد تو ظاهر خودشون میگردن درصورتیکه این قضیه هیچ ربطی به شما نداره پس لطفا اعتماد به نفس خودتونو حفظ کنیدو به مشاوره مراجعه کنیداین قضیه برای خانم ها مسئله ی کوچیکی نیست پس لطفا به دست زمان نسپارید به امید حل شدنش 

عزیزم معمولا خانم ها وقتی بااین مشکل همسرشون مواجه میشن اولین اتفاقی که می افته دنبال عیب وایراد تو ...

ممنون گلم .فعلا شرایط مشاوره رفتن ندارم ..بعدم خودش قبول  نمیکنه مشاور بره .من لاغرم دخترای خوش تیپ .چاق نگاه میکنه😞

ممنون گلم .فعلا شرایط مشاوره رفتن ندارم ..بعدم خودش قبول  نمیکنه مشاور بره .من لاغرم دخترای خوش ...

عزیزم لاغری شما دلیل نمیشه مشکل از خودشونه وافکارشون 

عزیزم تاکید میکنم به امید بهبودی هرگز بچه دارنشید

عزیزم لاغری شما دلیل نمیشه مشکل از خودشونه وافکارشون  عزیزم تاکید میکنم به امید بهبودی هرگز بچ ...

اخه ببین همه ی اخلاقش خوبه فقط این مشکلو داره دوسم داره میدونم عاشقمه.هچنین ادمی درست نمیشه که😔دیگع تو ذاتشه نمیتونه ترک کنه

مگه ایشون با میل و اراده ی خودشون باشما ازدواج نکردن؟اگر جواب مثبت هستش پس بابینایی کامل لاغری شمارو دیدن 

لطفا به خودتون وظاهرتون انگ نزنید 

فکرم نمیکنم چاقی وخوشتیپی خیلی بهم بیان 

مطمعنی .؟

خیلیی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

خب عالیه حالا که عاشقانه شمارودوست دارن خیلی محترمانه ودوستانه بشینید با همسرتون صحبت کنید بهش عمق اذیت شدنتون رو توضیح بدین البته بشینید یک بار دیگه بازبینی کنید شاید همه ی نگاه ها آرزوی قصد وعمد نباشه وحساسیت طبیعی شما باشه مثل هر خانم دیگه ای که تازه ازدواج کرده

خب عالیه حالا که عاشقانه شمارودوست دارن خیلی محترمانه ودوستانه بشینید با همسرتون صحبت کنید بهش عمق ا ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت ..ی شب نشستم منطقی  همه ناراحتیامو گفتم .گفتم که چه حس بدی میگیرم وقتی نگاه میکنی ‌.گفت قول میدم دیگه نگاه نکنم ..ولی خب میبینم بازم میکنه.دیگه چجوری بگم اخه چند بار بگم 😓چند بار هم تو خیابون بروش اوردم .منو هم دوست داره اصلا کاری نمیکنه که ناراحت شم .ولی این اخلاقشو نمیتونه ترک کنه حتما سخته .