2777
2789
عنوان

شوهر شماهم چشم هیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5601 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بابا خیلی تابلوو .وقتی هم میگمم انکار میکنه ..

وای...تو پیشش نباشی با چشم میخوره همه رو ..اینقد بدم میاد یکی اونجور نگاه کنه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
بنظرت چکار کنم دیگه نکنه واقعا از زندگی سرد میشم هر چقد محبت کنه .فایده نداره برام 😔

درمان این مسئله دست شما نیست

پیش مشاور برید 

ذات ایشون اینه

مگر اینکه شرطی بشه و بدونه شما رو از دست میده و براش مهم باشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

😔😔اره با اینکه مذهبیه نماز میخونه

به روش اوردی ...صحبت کردی چی گفتی بهش 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
خوشبحالت قدرشو بدون 

ایشالاخداشوهرشماروهم خودش هدایتش کنه اجی🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
به روش اوردی ...صحبت کردی چی گفتی بهش 

به روش اوردم میگه اشتباه میکنه دیگه گفتم باشه به قران قسم بخور من اشتباه فک میکنممم..هر کاری کردم قسم نخورد..ولی قول داد دیگه نگا نکنه ..ولیی...بازم میکنه

ناراحت نمیشی تو چی گفتی بهش؟

من فقط گوش می کنم خیللللییییییی حرص می خورم ولی به روی خودم نمیارم یه بار یه دختره پیام داده بود بهش برا روز مرد نوشته بود بوسه بر پیشانی خسته تان بلاکش کردم شوهرم میگه چیکار داری ما فقط ازینا خرید می کنیم 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم