2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 543 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام قشنگم

مسابقه کاراته دارم 

دو ساله کلاس میرم سختی کشیدم این چند ماه آخرم که کلی فشار روم بود با وجود امتحانا هم کلاس میرفتم

و الان که مسابقه هست دارم با جون و دل پدر مادرم‌ رو راضی میکنم بزارن برم

میشه در حقم خواهری کنی و برام دعا کنید؟؟؟

اخه من قراره به پدر و مادرم به مربیم و به دوستام و به دنیا ثابت کنم که عینکی بودن و نمره تقریبا بالای چشم نمیتونه جلوی موفقیت هیچ کس رو بگیره

با اینکه یکی از قوانین مهم و سر سخت مسابقات نداشتن عینک هست من میخوام بدون عینک برم و مسابقه بدم

روز ها قلبم درد میگرفت که چرا من باید عینکی باشم نتونم کاراته ای که عاشقشم رو ادامه بدم ولی الان تصمیمم رو گرفتم باید تمام تلاشم رو بکنم تا موفق بشم

میشه برام دعا کنین؟🥲❤️😍

موفرفریم🥺❤️‍🩹قد بلندم😂❤️‍🩹چشم و ابرو مشکی🥲❤️‍🩹چشای منم سگ داشت ولی به مرور رفت توی اعصابم😔😂تازههههه گناه منم خوشگلیم بود خدا گناهام رو بخشید این شکلی شدم😔😂❤️ خیلیا میپرسه من ازدواج‌کردم؟دوستان من قبلا تا پای سفره عقد رفتم حتی عاقد هم اومد ولی خب دیگه عروس داماد اومدن مجبور شدم بلند شم🥴😂عاشق ژانر طنز و ماجراجویی😂🏃همیشه در همه جا دلقک بودم و هسدمممم😂😎روابط اجتماعیم بالاست و با همه دوستم😁❤️البته همیشه دوست های صمیمی و اکیپم برام با بقیه فرق داشتن و دارن🥲😂❤️‍🩹این کاربری که مال مادربزرگ دختر خالم بوده رو هم تاسیس کردم ولی تنهایی استفاده نمیکنم و به همه ی دوستام که کاربریشون ترکیده هم دادم استفاده کنن😂😑❤️‍🩹پس اگه تاپیک ها متفاوت بود تعجب نکنین☺️😆به اسم کاربریم گیر ندیننننن😑😚و اینکه کاربر جدید نیستم ۲ سال کاربر خاموش بودم یه سال کاربری زمرد” رو داشتم و ترکید و یه سال و نیم هم کاربری “شاد غمگین مهربون خفن”رو داشتم  و تقریبا از سال۹۸ توی نی نی سایت عضو بودم.#نی_نی_یار_تعلیق_نکنننن دیگه شماره نداریممممم😩🤐🤣دوستان من دوست ندارم کسی رو برونجونم و اگه اینجوری شد بهم بگین.انتقاد پذیر هم هستم به شرط اینکه مودبانه باشه و تویی که نظرت با من مخالفت میتونی ریپ بزنی ولی هم مودب باش و سعی نکن نظرتو بهم تحمیل کنی❤️و خیلی خوشحال میشم که توی تاپیک هایی که دارین منم تک کنین😁❤️و اینکه با هم دوست بشیم هم خوبهههههه😆❤️‍🩹دیگه حرفی ندارم و خوشحالم که در کنار شما مهربونا هسدممم🥲😂❤️‍🩹از دخترای با انرژی و دلقک های نی نی سایتم خیلی خوشم میاد چه خوب میشه دوست شیم😂❤️‍🩹
سلام قشنگممسابقه کاراته دارم دو ساله کلاس میرم سختی کشیدم این چند ماه آخرم که کلی فشار روم بود با وج ...

سلام عزیزم ان شاالله رتبه ی یک مسابقات بشی🤲 با این همه انگیزه که داری حتما میشی، حتما به یاد خدا باش و ازش کمک بخواه.

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

سلام عزیزم ان شاالله رتبه ی یک مسابقات بشی🤲 با این همه انگیزه که داری حتما میشی، حتما به یاد خدا با .

ممنون عزیزم😚❤️

خیلی ازت وایب و حس خوبی گرفتم.بابت دعات ممنون

خدا انشالاه به اندازه ای که لایقش هستم و براش زحمت کشیدم جوابم رو میده🥺❤️

چه خوب که ما شما رو داخل سایت داریم نه فقط برای دعا در کل خیلی از شما خوشم اومد خیلی کد بانو هستین انشالا منم در آینده زنی مثل شما بشم اینقدر مهربونننننن😘❤️

موفرفریم🥺❤️‍🩹قد بلندم😂❤️‍🩹چشم و ابرو مشکی🥲❤️‍🩹چشای منم سگ داشت ولی به مرور رفت توی اعصابم😔😂تازههههه گناه منم خوشگلیم بود خدا گناهام رو بخشید این شکلی شدم😔😂❤️ خیلیا میپرسه من ازدواج‌کردم؟دوستان من قبلا تا پای سفره عقد رفتم حتی عاقد هم اومد ولی خب دیگه عروس داماد اومدن مجبور شدم بلند شم🥴😂عاشق ژانر طنز و ماجراجویی😂🏃همیشه در همه جا دلقک بودم و هسدمممم😂😎روابط اجتماعیم بالاست و با همه دوستم😁❤️البته همیشه دوست های صمیمی و اکیپم برام با بقیه فرق داشتن و دارن🥲😂❤️‍🩹این کاربری که مال مادربزرگ دختر خالم بوده رو هم تاسیس کردم ولی تنهایی استفاده نمیکنم و به همه ی دوستام که کاربریشون ترکیده هم دادم استفاده کنن😂😑❤️‍🩹پس اگه تاپیک ها متفاوت بود تعجب نکنین☺️😆به اسم کاربریم گیر ندیننننن😑😚و اینکه کاربر جدید نیستم ۲ سال کاربر خاموش بودم یه سال کاربری زمرد” رو داشتم و ترکید و یه سال و نیم هم کاربری “شاد غمگین مهربون خفن”رو داشتم  و تقریبا از سال۹۸ توی نی نی سایت عضو بودم.#نی_نی_یار_تعلیق_نکنننن دیگه شماره نداریممممم😩🤐🤣دوستان من دوست ندارم کسی رو برونجونم و اگه اینجوری شد بهم بگین.انتقاد پذیر هم هستم به شرط اینکه مودبانه باشه و تویی که نظرت با من مخالفت میتونی ریپ بزنی ولی هم مودب باش و سعی نکن نظرتو بهم تحمیل کنی❤️و خیلی خوشحال میشم که توی تاپیک هایی که دارین منم تک کنین😁❤️و اینکه با هم دوست بشیم هم خوبهههههه😆❤️‍🩹دیگه حرفی ندارم و خوشحالم که در کنار شما مهربونا هسدممم🥲😂❤️‍🩹از دخترای با انرژی و دلقک های نی نی سایتم خیلی خوشم میاد چه خوب میشه دوست شیم😂❤️‍🩹
سلام عزیزم ان شاالله رتبه ی یک مسابقات بشی🤲 با این همه انگیزه که داری حتما میشی، حتما به یاد خدا با ...

مرسی گلم، خودتون مهربون هستین که بقیه رو مهربون میبینین🌹

دخترای گلی مثل شما شایسته ی بهترینهاهستن، ان شاالله خدا بهترینها رو بهتون بده🤲🙏🏻🌹

این تاپیک برای ۳ سال پیش هست اما هنوزم تو امضتون هست. نمیدونم اون مشکلی که درباره ش تاپیک زدین حل شده یا نه اما به حق امشب که شب عاشورا هست دعا میکنم خود امام حسین واسطه بشن پیش خدا و گره از تمام مشکلاتتون باز بشه و دلتون خوش باشه همیشه 🌹

این تاپیک برای ۳ سال پیش هست اما هنوزم تو امضتون هست. نمیدونم اون مشکلی که درباره ش تاپیک زدین حل شد ...

سلام عزیزم ممنون برای دعای قشنگتون🙏🏻🌹، حاجتروا باشین ان شاالله🤲 مشکلم حل نشده متاسفانه، التماس دعا دارم

سلام عزیزم ممنون برای دعای قشنگتون🙏🏻🌹، حاجتروا باشین ان شاالله🤲 مشکلم حل نشده متاسفانه، التماس د ...

سلام عزیزم.انشاالله به زودی تاپیک بزنی و از معجزه خدا برامون بگی💗 امیدوارم هرچه زودتر حل بشه عزیزم به حق همین روزهای عزیز🌹

سلام لطفاً واسه داداشم یه دعای ویژه کن درگاه الهی که یه شغل خوبی گیرش بیاد التماس دعا 😭من برات آیت ...

سلام چشم حتما ان شاالله حاجتروا باشین و یه شغل خیلی خوب قسمتش بشه🤲. مرسی برای دعاتون خیلی لطف کردین🙏🏻🌺

2810