2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3154 بازدید | 543 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمم زهراست 

سلام زهرا جان ممنونم از دعای قشنگت❤

چشم عزیزم حتما دعا میکنم هم برای حاجتروایی شما و هم اون عزیزی که مشکل مالی دارن، ان شاالله حاجتروا باشین🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
سلام . زینب. لطفا اگه میشه دعا کنید ک رابطم با نامزدم دوباره خوب بشه و برگرده. بعد محرم عقد کنیم دیگ ...

سلام زینب جان ان شالله حاجتروا و خوشبخت بشین گلم🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
خدای مهربانم آسمان دل دوستانم را پر از ستاره ڪن  تا دلشان از غم و غصه خالی شود آرامش آسمان‌ ...

سلام.اسمم میناس برام دعا کن اگه خدا صلاح میدونه بهم بچه سالم بده دکترا گفتن هیچ وقت بچه دار نشو پسرمم رو تازه از دست دادم خیلی حالم خرابه

سلام عزیزم

میشه برای من و خانوادم دعا کنید؟

من حاملمو تو ماه هفتم یه دختر نه ماهه هم دارم 

خیلی درد دارم و واقعن تو این بارداری دارم اذیت میشم

میشه دعا کنید دردام کم بشه و آن شاءالله بارداری ختم بخیر بشه و راحت زایمان کنم

برای دخترم و پسر تو راهیم دعا کن عاقبت بخیر بشن

دعا کن من و همسرم کنار بچه هامون زندگی خوبی داشته باشیم 

برای مادر و پدرم که ان شاءالله سایه شون سلامت و مستدام باشه روی سر من و خواهر و برادرام

برای داداش گلم که آن شاءالله خدا یه گل پسر سالم بهشون بده

برای خواهرم که آن شاءالله خونه دار بشن 

ممنون گلم

آن شاءالله حاجت روا بشید

و ماهم حاجتمون برآورده بشه

بیست و سال از عمرم میگذره🌾شیش سال پیش با همسرم آشنا شدم❤از وقتی دیدمش عاشقش شدم🥲 شهریور ۹۶ مال هم شدیم و آبان ۹۸ رفتیم زیر یه سقف🥰تیر ۱۴۰۰ فهمیدم باردارم اما خب موندنی نبود و مرداد از دستش دادم🥺ولی زندگی روی خوشش و بهمون نشون داد ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ فهمیدیم یه تو دلی داریم 🤰فاطمه خانوم عسل مامان ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۶ دقیقه بدنیا اومد👨‍👩‍👧 خونه ما با وجود فاطمه شده بود بهشت😌 تا اینکه لطف خدا شامل حالمون شد و ۵ فروردین ۱۴۰۲ فهمیدیم دومی هم تو راهه🤭الان در انتظار علی آقا هستیم که خانواده ۴ نفرمون تکمیل بشه💞

سلام دوستان عزیز 

ازتون خواهش میکنم برای شفای علیرضا ۱۳ ساله که چهار ساله درگیر بیماری تومار هست و روزای خیلی سختی رو داره و تک فرزند هست و پدر مادر هم سنشون بالاست چون بعد سال ها بچه دار شدن، ازتون خواهش میکنم براش دعا کنید سالم بشه تنها امید زندگی مامانشه❤ 

انقدرم مهربون شیرین زبونه عزیزم الهی بگردم امروز نوبت ام ار ای داره بهش سرم زدن انقدررر صبوره تورو خدا براش دعا کنید😔🙏

2810