2777
2789
عنوان

تاپیک دعا🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 552 پست
من برای شما دعا میکنم  میشه  شما هم لطفا  برای   حاجت   من   ...

سلام عزیزم 🙏🏻🌹چشم در اولین فرصت میخونم براتون

حاجت روا باشین ان شاالله🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من بی زحمت دعا کن همین ماه بختم باز بشه و ازدواجی موفق داشته باشم اخه دیگه ۳۶ سالمه .اسمم مهدیه ...

سلام مهدیه جان ان شاالله حاجت روا باشین و ازدواج موفقی داشته باشین🤲

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

لطفا برای دوستان من هم دعا کنین براتون آیت الکرسی میخونم 

@کاربرخانومم    

@آذر۶۸    

@سرو،محمد    

@delaram_t    

@sr3061111    

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
لطفا برای دوستان من هم دعا کنین براتون آیت الکرسی میخونم  @کاربرخانومم     @آذر۶ ...

ممنون عزیز مهربونم زیر بارون دعات کردم الهی که هر چی خیرهههه خوشی عشق سلامتی ثروت از امروز بباره تو‌ زندگیت🙏💕برات ۱۰۰ صلوات میفرستم

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
لطفا برای دوستان من هم دعا کنین براتون آیت الکرسی میخونم  @کاربرخانومم     @آذر۶ ...

الهی دورت بگردم اینقدر مهربونی 😢😢😢اتفاقا امروز بیشتر هم نیاز دارم به دعا تو رو خدا دعا کنید دوباره از خیر شماها عنایت خدا و مغفرت و رحمتش نصیبم بشه،مثل خیلی وقتا که اثرات خیر دعاهاتونو تو زندگیم دیدم.❤️❤️❤️❤️❤️🌷🌷🌷🌷🌷خدایا هزاران هزار بار ازت میخوام همون که برای خودم خیر میخوام برای این عزیزدلم هم برآورده کنی

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

التماس دعا دوستان😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لطفااا

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
ممنون عزیز مهربونم زیر بارون دعات کردم الهی که هر چی خیرهههه خوشی عشق سلامتی ثروت از امروز بباره تو‌ ...

ممنون عزیزم و امیدوارم حاجت دلت به زودی براورده بشه 🌷🌷🌷🌷

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
الهی دورت بگردم اینقدر مهربونی 😢😢😢اتفاقا امروز بیشتر هم نیاز دارم به دعا تو رو خدا دعا کنید دوبار ...

آبجی گلم برات از خدای بزرگ‌بهترینا رو میخوام امیدوارم هر انچه خیر و خوبی و برکت ک مدام برای بقیه میخوای هزاران برابرش به زندگی خودت برگرده و غرق ارامش بشی🌷🌷🌷🌷🌷

خیلی ممنونم ازت منم برای حاجتت و این دوستان ۱۴تا صلوات میفرستم هدیه ب امام جواد

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
خیلی ممنونم ازت منم برای حاجتت و این دوستان ۱۴تا صلوات میفرستم هدیه ب امام جواد

امیدوارم هرچه زودتر به حق فاطمه زهرا به خواسته قشنگت برسی و تاپیک حاجت روایی و خوشحالیت باعث ارامش و امید وخوشحالی همه بشه 

مرسییی عزیز مهربون منم واست خوندم.انشالله دلت شاد شه بزودی

ممنون خواهری جونم ان شاالله توهم به هرچی ک میخوای برسی 🌷🌷😍😍😍