2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300184 بازدید | 28442 پست
سلام عزیزم البالو جان ی تیکه هایی از موم پایه هفت و هشت دکلره اس ،میخوام تیره اش کنم ی نفر گفت اول ب ...

سلام عزیز

مسی نه شکلاتی تیره بهتره

به هر حال اینا روشهای محکم کاریه 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام عزیزمسی نه شکلاتی تیره بهترهبه هر حال اینا روشهای محکم کاریه

ببخشیین من بدون دکلره موهام و آلبالویی کردم موهام خرمایی روشن بود

بعد الان ماشالا این رنگ چنان مقاومه که من سرمو با اسیدم بشورم نمیره

چجوری میتونم زودتر از بینش ببرم ؟ موهامو با شامپو سولفات دار میشورم و آب کمی گرم ولی از بین نرفته یکم کمتر شده شدتش

از تیر رنگ‌ گذاشتم

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

ببخشیین من بدون دکلره موهام و آلبالویی کردم موهام خرمایی روشن بودبعد الان ماشالا این رنگ چنان مقاومه ...

نه عزیزم رنگ پاک نمیشه یا باید کوتاه کنی یا یه رنگ دیگه بذاری متناسب با حال فعلی موهات که بپوشونه این رنگ رو یا اینکه اگه رنگ خاصی مدنظرته دکلره کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام بهترین محصول برا تیرگی زیر چشم چیه

سلام عزیز اگه برای ارایش میگی ، تیرگی زیر چشم اول با کانسیلرهای نارنجی باید پوشش داده بشه بعد با کانسیلر کرم ، قبلشم زیرسازی لازمه که جذب خوب باشه ، در نهایت هم کرم پودر

اما اگه برای درمان میگی باید پزشک نظر بده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من اصن نمیدونم چطور آرایش کنمعکسمو بذارم میگید؟

یه راهنمایی کلی میتونم بکنم ولی اموزش نمیشه با نوشتار توضیح داد ، مثلا چشمهات اگه پف داره بیشتر از سایه دودی استفاده کن نه خط چشم ، اگه صورتت گرده رژگونه رو با بالا بده نه به بغل و ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
یه راهنمایی کلی میتونم بکنم ولی اموزش نمیشه با نوشتار توضیح داد ، مثلا چشمهات اگه پف داره بیشتر از س ...

سلام عزیزم لطفا یه ترکیب رنگ مو ماهاگونی بهم معرفی میکنیدلطفا؟ عنابی و ماهاگونی کدوم بهتره یا باهم ترکیب میشن؟

سلام عزیزم لطفا یه ترکیب رنگ مو ماهاگونی بهم معرفی میکنیدلطفا؟ عنابی و ماهاگونی کدوم بهتره یا باهم ت ...

سلام عزیزم

هم ماهاگونی تو بازار هست هم عنابی .. هر کدوم رو دوست داشته باشی میتونی بخری استفاده کنی

عنابی قرمزتر از ماهاگونیه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزمهم ماهاگونی تو بازار هست هم عنابی .. هر کدوم رو دوست داشته باشی میتونی بخری استفاده کنیعنا ...

موهام ریشه مشکی دارن پایینشون قهوه ای 

کدوم بهتره بنظر شما؟ جنس مو هم ضخیم ،رنگ پوستمم تیره

2810