تقدیر تاریخ است که هلاک منافقان با رمز یا علی (ع) باشد مثل عملیات مرصاد
هر روزتون عید بچه ها...
اگه سوالی دارید در مورد رنگ مو , ارایش و گریم , ماسک و ...................... بپرسید بلد باشم جواب میدم نباشمم که میگم بلد نیستم
لطفا از مارک های لوازم ارایشی نپرسید سخته جواب دادنش چون تجربیات متفاوته
پرسش هاتون رو بزارید اینجا تا وقتی هستم جواب میدم اگه رفتم بعدا میام جواب میدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام عزیزاول باید پاکسازی بشه بعد هم محصولاتی تو داروخونه ها هست میتونی استفاده کنی ،ماسک سفیده تخم ...
روتین پوستیم ایناست : شوینده ی رفرشینگ سیمپل ، ابرسان مرطوب کننده ی سیمپل ، ضد افتاب ایزدین . فقط دنبال یه تونر خوبم
هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلام گلم روز خوش،من چندوقت پیش از ترکیب زیتونی ۱۰ و دودی ۱۰ برای موهام استفاده میکردم(موهام دکلره نشده) از رنگش خوشم میومد ولی یادم رفته چه واریاسیونی میریختم به نظر شما چه واریاسیونی نیاز داره این ترکیب؟نمیدونم دودی بود یا خاکستری یا نقره ای
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
سلام عزیزم البالو جان ی تیکه هایی از موم پایه هفت و هشت دکلره اس ،میخوام تیره اش کنم ی نفر گفت اول با رنگ مسی و اکسیدان س درصد نیم ساعت بزار بمونه بعد ک ابکشی کردی چهار طبیعی واکسیدان س درصد بزار
ب نظرتون با این روش امکان پذیره بعد ی مدت سبز یا روشن نمیشه؟