2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300599 بازدید | 28456 پست
سلام عزیز ، خیلیا اینطورین طبیعت موهات اینهبباف و زیاد باز نذار و نوک موها رو چرب کن با روغنهای گیاه ...

اره میبافم اکثرا

حتی با کش هم نمی‌بندم تا نوکش میبافم

متاسفانه دوسال پیش دکلره کردم هنوزم پشیمونم گفتم دیگه هیچوقت رنگ نمیکنم

برا عید قهوه ای گذاشتم روش

خودمم تو فکرشم برم یه آزمایشی بدم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
سلام عزیز ، خیلیا اینطورین طبیعت موهات اینهبباف و زیاد باز نذار و نوک موها رو چرب کن با روغنهای گیاه ...

و یکی اینکه موهام جنسشون خشک و زبره 

از حموم ک در میام نیم ساعت بعد جلوی سرم خیس عرق میشه

در مورد رنگ هم بگم چون موهام مشکی هست هر رنگ روشنی بدون دکلره بخام بزارم آخرش نارنجی میشه دیگه قید رنگ گذاشتنو زدم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبیمن موهام رنگش خرمایی تیره طبیعی هس یعنی بدون رنگالان میخام یکمی درجه خرمایی بودنش روش ...

سلام عزیزم عکس اول نه چون دکلره لازم داره ولی عکس دوم رو بله میتونه ترکیب زیتونی دودی اینو بهت بده

زیتونی دودی ترکیب متداول و پرطرفداریه

اکسیدانت شش درصد باشه ، شماره ها هم دیگه از ۷ بیشتر نشه چون روشنیش بیشتر میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اره میبافم اکثراحتی با کش هم نمی‌بندم تا نوکش میبافممتاسفانه دوسال پیش دکلره کردم هنوزم پشیمونم گفتم ...

اگه اون موهای دکلره شده رو کوتاه نکردی کوتاه کن اون موها زنده نیستن عزیزم اسیب دیدن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم عکس اول نه چون دکلره لازم داره ولی عکس دوم رو بله میتونه ترکیب زیتونی دودی اینو بهت بدهزی ...

سلام عزیزم ممنونم ک وقت گزاشتید 

پس از اکسیدان شماره ۹ نباید استفاده کنم؟؟

سلام عزیزم ممنونم ک وقت گزاشتید پس از اکسیدان شماره ۹ نباید استفاده کنم؟؟

خواهش میکنم عزیزم

۹ به سمت روشنی بیشتر میبره فکر نکنم راضیت کنه مگر اینکه موهات دیررنگ باشه یعنی خیلی دیر رنگ بگیره و نیاز به اکسیدان قوی مثل همین ۹ داشته باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام گل خواستم بپرسم پروتئین تراپی برای مو ضرر نداره؟موهام خیلی شکننده و بد حالت شده میخوام انجام بد ...

سلام عزیز ، نه پروتیین از قدیم بوده مشکلی نیست ولی خوب از مخلوط های طبیعی هم میتونی در کنارش استفاده کنی مثل ترکیب زرده تخم مرغ و ماست و لعاب برنج و نخود و گل ختمی و روغنهای مفید

ضمن اینکه اثرگذاریش بستگی به شرایط مو داره اگه موهات به خاطر دکلره مثلا بد آسیب دیده چاره اش کوتاهیه

املاح و ویتامین بدنت هم کم نباشه

برای کراتین و رنگ نه مشکلی پیش نمیاره پروتیین

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز ، نه پروتیین از قدیم بوده مشکلی نیست ولی خوب از مخلوط های طبیعی هم میتونی در کنارش استفاده ...

مررسی عزیزممممم واقن

نه دکلره نکردم تاحالا ولی موهام خیلی خشک شده به خصوص پایین ساقه ها

سلام البالو جان امکانش هست ترکیب این رنگ هم بگید🙏🏻🌷

اینم میتونه ترکیب زیتونی دودی باشه یا زیتونی تیره با واریاسیون آبی منتها جنس موهای اینا فرق داره وقتی موها دکلره نیستن و عادی هستن جنس به جنس مو تو طیف رنگ فرق میکنه

البته این عکس لایت هم داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810