2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300758 بازدید | 28464 پست

آلبالو جان 

من موهام رو با n۹ و یه نخود سوپر پلاتینه زیتونی رنگ زدم قرمزی داشت اومدم قرمزی رو بگیرم این دفعه سوپر پلاتینه رو با یه نخود n۹ زدم فاجعه شد، شد نارنجی روشن اومدم درستش کنم نسکافه ای ۶ و خاکستری ۶ رو به یه اندازه زدم به موهام الان شرابی روشن شده تو رو خدا بگو چکار کنم قهوه ای بشه فردا هم باید برم سرکار با این موها نمیتونم 😩

ممنونم  اگر بخوام یک درجه روشنتر باشه همین رنگها رو‌ یک درجه بالاتر بزنم خوب میشه؟با نسبت مساوی ...

بله روشن تر میشه ، بله میتونی مساوی قاطی کنی یا دودی بیشتر باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلبالو جان  من موهام رو با n۹ و یه نخود سوپر پلاتینه زیتونی رنگ زدم قرمزی داشت اومدم قرمزی رو ...

دودی ۶ و شکلاتی ۶ رو به نسبت دو به یک و با اکسیدان شش درصد قاطی کن

اگه تک رنگ میخوای استفاده کنی میتونی دودی ۵ و اکسیدان ۶ درصد استفاده کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام 

ماسک مو چی پیشنهاد میدیدن برای موخوره 

قرص کلاژن چی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بعد من صورتم گرده و پره

میخوام موهام کوتاه کنم چه مدلی بزنم 

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
سلام  ماسک مو چی پیشنهاد میدیدن برای موخوره  قرص کلاژن چی

سلام

مویی که موخوره گرفته هیچ چاره ای غیر از کوتاهی نداره ، برای پیش گیری هم موها نباید باز بمونه بهتره بافته بشه ، از سشوار و اتو اینا کم استفاده بشه ، نوک موها هم با روغن هایی مثل نارگیل یا آرگان چرب بشه

قرص رو دکتر اطلاع داره

مدل مویی که صورت رو کشیده نشون بده و خرد شدنش کوتاه نباشه به اطراف صورت بریزه ، ارایشگری که دوره کوتاهی تخصصی دیده بلده چی کار کنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام..روی رنگ n4 میشه دکلره کرد؟ باز میکنه؟؟ برای موهایی که  مشکیه و ۳۰ درصد سفیدی داره چه شماره ای بخرم قهوه ای و یک دست بشه؟؟تشکر😍😍🤩🤩

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین
2810