2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300758 بازدید | 28464 پست
پیشونیتم رنگش با بقیه پوستم فرق میکنه چیکار کنم 

نمیدونم عزیزم اگه لک افتاده میتونی از کرمهای روشن کننده که داروخونه دارن استفاده کنی ولی در کل دکتر میدونه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
البالو جان سلام رنگ شکلاتی بنفش چطوری مثل رنگ شرابی و ماهگونی به سختی پاک میشه موهای من بدون دکلره ا ...

سلام عزیز

رنگ قشنگیه البته مو پایه داشته باشه یا روشن باشه بهتر خودشو نشون میده ، در کل رنگ تیره میتونه رنگ بعدی رو اذیت کنه مخصوصا اگه مو ضخیم باشه ولی این رنگ در حد شرابی اینا نیست 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام..روی رنگ n4 میشه دکلره کرد؟ باز میکنه؟؟ برای موهایی که  مشکیه و ۳۰ درصد سفیدی داره چه شمار ...

سلام عزیز ، بله میشه دکلره کرد

میتونی از ترکیب شکلاتی ، دودی و طبیعی استفاده کنی با کمی واریاسیون بنفش .. رنگ اصلی شکلاتی باشه و دودی و طبیعی نصف اون ریخته بشه .. شماره رنگها هم تیره یا متوسط باشه مثلا ۷ ، ۶ ، بستگی داره ... به خاطر سفیدی ها اکسیدان شش درصد باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز ، بله میشه دکلره کرد میتونی از ترکیب شکلاتی ، دودی و طبیعی استفاده کنی با کمی واریاسیون ب ...

💛💛🧡🧡💜💗💙💚❤

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین
سلام عزیزم ضدافتاب ایرانی چی خوبه؟ پوستم چرب و جوش داره

سلام عزیز

خودم تجربه آردن رو دارم و راضیم ، پوست چرب و جوش دار از نوع ساده بدون چربی و کرم پودر باید استفاده کنه حدالامکان

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام  میخوام روتین پوستی داشته باشم تا حالا نداشتم پوستمم چربه تقریبا البته فقط بینیم چربه همی ...

سلام

بستگی داره مثلا اگه دائم ارایش داری برای مصرف روزانه یه پاک کننده داشته باش حالا هر نوعش که تو داروخونه میتونی راهنمایی بگیری

یه دور چشم ضد چروک داشته باش

اگه پوستت خشکه یه آبرسان هم داشته باش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جونم یه سوال ؟؟ رنگ مو قهوه اسپرسو تیره تر هست یا قهوه موکا و کدوم قشنگتره آیا رو موی ب ...

سلام عزیز

هر دو در یه سطح هستن البته موکا تو بعضی مارکها دو سه تا شماره تیره روشن داره

رو دکلره کیفیت بالاتره ولی خوب در کل همینجوری هم زیاد استفاده میشه ، فقط قرمزی دارن هر دو و قهوه ای گرم میدن

N3 مشکی درمیاد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز هر دو در یه سطح هستن البته موکا تو بعضی مارکها دو سه تا شماره تیره روشن داره رو دکلره کی ...

من اگه یه قهوه ای بخوام که شیک باشه و هر چی شسته بشه قشنگتر بشه چی بزنم و اصلا ترکیب اسپرسو و موکا تاثیری داره یا جدا بهتره قرمزی کدوم کمتره از شکلاتی قرمزیش کمتره یا نه ممنونم ❤

من اگه یه قهوه ای بخوام که شیک باشه و هر چی شسته بشه قشنگتر بشه چی بزنم و اصلا ترکیب اسپرسو و موکا ت ...

اگه خواستی استفاده شون کنی با دودی ترکیب کن

شکلاتی دودی هم طرفدار زیاد داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810