تقدیر تاریخ است که هلاک منافقان با رمز یا علی (ع) باشد مثل عملیات مرصاد
هر روزتون عید بچه ها...
اگه سوالی دارید در مورد رنگ مو , ارایش و گریم , ماسک و ...................... بپرسید بلد باشم جواب میدم نباشمم که میگم بلد نیستم
لطفا از مارک های لوازم ارایشی نپرسید سخته جواب دادنش چون تجربیات متفاوته
پرسش هاتون رو بزارید اینجا تا وقتی هستم جواب میدم اگه رفتم بعدا میام جواب میدم
البالو جان سلام رنگ شکلاتی بنفش چطوری مثل رنگ شرابی و ماهگونی به سختی پاک میشه موهای من بدون دکلره ا ...
سلام عزیز
رنگ قشنگیه البته مو پایه داشته باشه یا روشن باشه بهتر خودشو نشون میده ، در کل رنگ تیره میتونه رنگ بعدی رو اذیت کنه مخصوصا اگه مو ضخیم باشه ولی این رنگ در حد شرابی اینا نیست
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام..روی رنگ n4 میشه دکلره کرد؟ باز میکنه؟؟ برای موهایی که مشکیه و ۳۰ درصد سفیدی داره چه شمار ...
سلام عزیز ، بله میشه دکلره کرد
میتونی از ترکیب شکلاتی ، دودی و طبیعی استفاده کنی با کمی واریاسیون بنفش .. رنگ اصلی شکلاتی باشه و دودی و طبیعی نصف اون ریخته بشه .. شماره رنگها هم تیره یا متوسط باشه مثلا ۷ ، ۶ ، بستگی داره ... به خاطر سفیدی ها اکسیدان شش درصد باشه
سلام عزیز هر دو در یه سطح هستن البته موکا تو بعضی مارکها دو سه تا شماره تیره روشن داره رو دکلره کی ...
من اگه یه قهوه ای بخوام که شیک باشه و هر چی شسته بشه قشنگتر بشه چی بزنم و اصلا ترکیب اسپرسو و موکا تاثیری داره یا جدا بهتره قرمزی کدوم کمتره از شکلاتی قرمزیش کمتره یا نه ممنونم ❤