تقدیر تاریخ است که هلاک منافقان با رمز یا علی (ع) باشد مثل عملیات مرصاد
هر روزتون عید بچه ها...
اگه سوالی دارید در مورد رنگ مو , ارایش و گریم , ماسک و ...................... بپرسید بلد باشم جواب میدم نباشمم که میگم بلد نیستم
لطفا از مارک های لوازم ارایشی نپرسید سخته جواب دادنش چون تجربیات متفاوته
پرسش هاتون رو بزارید اینجا تا وقتی هستم جواب میدم اگه رفتم بعدا میام جواب میدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
گلم من روی موهای قهوه ای روشنم ترکیب طلایی ده و اکسیدان ۹درصد و واریاسیون آبی گذاشتم ساقه موهام روشن شده و رنگشو دوست دارم ولی ۵سانت از ریشه هام نارنجی شده چطوری میتونم این رنگ نارنجی رو از بین ببرم بدون اینکه ریشه هام تیره بشه؟یعنی نمیخوام ریشه و ساقه تفاوت رنگ داشته باشه
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
سوال دیگه گلم،دوتیکه از چتری جلو موهامو آرایشگر دکلره کرده و فکر میکنم تا پایه هشت باز شد من رنگساژ بلوند پلاتینه میخواستم اول برام بنفش گذاشت دوس نداشتم بعد شست و یه رنگساژ دودی خاکستری طور گذاشت
الآن من چندباری موهامو شستم به امید اینکه این رنگ بره ولی یه کوچولو روشن شده و هنوز دودیه،راهی هست من بتونم بلوند پلاتینه کنم؟
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
سلام عزیزم من موهام مشکیه مشکی چندباری هم رنگ کردم بدون دکلره دیگ ۲سالی میشه بنظرم رن ...
سلام عزیز
فقط از رنگهای سرد استفاده کن چون رنگدونه قرمز و نارنجی موی تو زیاده به خاطر خیلی مشکی بودنش ، به خاطر همین لااقل فعلا نمیتونم بگم رنگ عسلی رو با مثلا دودی خاکستری ترکیب کن
میتونی از ترکیب خاکستری و دودی و مقداری واریاسیون آبی استفاده کنی ، اکسیدان ۹ درصد و شماره رنگها هم روشن باشه ۸ به بالا
سلام عزیزم. نوروزتان مبارک.من یک سوال دارم. موهام مشکی اما سفیدی داره تقریبا نزدیک به 50درصد. موهام رو ریشه گیری میکنم همون رنگ مشکی.رنگ n2که میزنم قهوه ای میشه، برای همین n1 میزنم اما مشکی پر کلاغی میشه و من مشکی طبیعی دوست دارم. ممکنه راهنمایی بفرمایید چه رنگ و چه شماره اکسیدانی استفاده کنم که سفیدی ها رو پوشش بده و مشکی طبیعی بشه نه مشکی پر کلاغی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام عزیزم. نوروزتان مبارک.من یک سوال دارم. موهام مشکی اما سفیدی داره تقریبا نزدیک به 50درصد. موها ...
سلام عزیز به همچنین
همون n2 و n3 رو میشه استفاده کرد مشکی طبیعی دیگه ای نداریم ، قهوه ای میشه چون سفیدیها زیاد رنگ رو نگه نمیدارن ، وقتی تغییر رنگ میده باید مجدد رنگ کرد حتی با زمان کم