2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300781 بازدید | 28465 پست
سلام عزیزم من دیروز رنگ بلوند شماره ۸ مارال رو روی موهای طبیعی خودم زدم با اکسیدان ۹ ،حالا موهام نار ...

سلام عزیز

بله از زیتونی و دودی میتونی استفاده کنی با اکسیدان شش درصد ترجیحا

یا زیتونی با رنگ آبی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم یه سوال داشتم

موهام رنگش پایه چهاره حالت خرمایی اینا

آرایشگر برام لایت بدون دکلره زد گفت شماره 10 با صفر3 برام زده که روشن بشه یک تفاوتی با موهای خودم بکنه ولی خیلی روشن شده یه رنگ بدیه مثل حالت حنایی طلایی نمیدونم چی کار کنم یک کم پررنگ تر بشه از این حالت که تو ذوق میزنه دربیاد ممنون میشم راهنماییم کنی🌷

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
سلام منم یه سوال داشتم موهام رنگش پایه چهاره حالت خرمایی اینا آرایشگر برام لایت بدون دکلره زد گفت ...

این رنگی شده مثل این عکس

بعد جلوی موهامم روشن تره خیلی بده مثل رنگایی که سن بالاها میزنن شده

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
این رنگی شده مثل این عکس بعد جلوی موهامم روشن تره خیلی بده مثل رنگایی که سن بالاها میزنن شده

رنگای طبیعی مثل قهوه کاکائو دارچینم امتحان کردم اما هییییچی

سلام آلبالو جان ممنون میشم جواب منو بدی 

موهامو با کلاه مش دکو کرم زدم با اکسیدان نه و شش درصد به پایه ۶رسید الان چه رنگی میتونم بزارم روی این پایه ؟

رنگ های c8.   بژ۹ .بلوند طلایی ۷ خونه دارم با اینا میشه کاریش کرد ؟واریاسیون ندارم لازمه بخرم؟

ریشه موهامم مشکی مال خودمه میتونم اصلا رنگش نکنم یا باید ریشه هامم قهوه ای کنم ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام منم یه سوال داشتم موهام رنگش پایه چهاره حالت خرمایی اینا آرایشگر برام لایت بدون دکلره زد گفت ...

سلام عزیز

دودی ۷ یا ۸ با اکسیدان ۶ درصد استفاده کن ۷ باشه بهتره بره به سمت تیره متوسط .. چون حجم نارنجی سه صفر بالاست

از رنگ زیتونی ۷ هم میتونی استفاده کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان ممنون میشم جواب منو بدی  موهامو با کلاه مش دکو کرم زدم با اکسیدان نه و شش درصد ...

سلام عزیز

نه این رنگها تناسبی با پایه ۶ نداره ، اگه تک رنگ میخوای استفاده کنی ، دودی ۵ یا ۶ و اکسیدان ۶ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز نه این رنگها تناسبی با پایه ۶ نداره ، اگه تک رنگ میخوای استفاده کنی ، دودی ۵ یا ۶ و اکسید ...

اگه به پایه ۷برسونم میتونم ۷ طلایی بذارم ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم ببخش زیاد سوال کردم اخریشه 

با رنگ هایی که بالا گفتم میتونم ریشه مشکی موهامو قهوه ای کنم ؟

سلام عزیز دودی ۷ یا ۸ با اکسیدان ۶ درصد استفاده کن ۷ باشه بهتره بره به سمت تیره متوسط .. چون حجم نا ...

خیلی ممنونم😍😍

میشه مقدار و نسبتاشم بگی من تا حالا خودم رنگ نزدم...

و اینکه چقدر باید رو مو بمونه؟ 

خیلی ممنونم😍😍 میشه مقدار و نسبتاشم بگی من تا حالا خودم رنگ نزدم... و اینکه چقدر باید رو مو بمونه ...

همین رنگه درسته؟ 

سلام عزیز نه این رنگها تناسبی با پایه ۶ نداره ، اگه تک رنگ میخوای استفاده کنی ، دودی ۵ یا ۶ و اکسید ...

بین این سه تا چی؟ کدومش خوبه؟ 

ببخشید بازم ممنونم از راهنمایی مهربانانه ات💖

عزیزم ببخش زیاد سوال کردم اخریشه  با رنگ هایی که بالا گفتم میتونم ریشه مشکی موهامو قهوه ای کنم ...

نه عزیز رنگهات روشنه قهوه ای نمیده ، اون قهوه ای طلایی هم برای ریشه مناسب نیست زیاد 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم