2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300781 بازدید | 28465 پست
خیلی ممنونم😍😍 میشه مقدار و نسبتاشم بگی من تا حالا خودم رنگ نزدم... و اینکه چقدر باید رو مو بمونه ...

اینکه چقدر رنگ تو ظرف بریزی بسته به حجم موهات داره چیز دقیقی نیست کم اومد بازم درست میکنی .. مقدار اکسیدان روی جعبه رنگ نوشته شده مثلا اگه نوشته به نسبت یک به یک و نیم یعنی اگه یک واحد رنگ ریختی یک و نیم واحد اکسیدان اضافه کن .. معیار اون واحد دست خودته ، چشمی هم میتونی بریزی

تایم رنگ حدودا چهل دقیقه ست ولی میتونی چک کنی چون سه صفر داشتی قبلا میتونه زودتر هم رنگ بگیره 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز رنگهات روشنه قهوه ای نمیده ، اون قهوه ای طلایی هم برای ریشه مناسب نیست زیاد 

ممنون گلم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

تنباکویی و شکلاتی رو اگه خواستی استفاده کنی با دودی قاطی کن 

خیلی لطف کردی ممنونم که وقت گذاشتی😊🌸

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

سلام وقت خوش.رفتم پودر دکلره بخرم مارک بیول و مارال نداشت گفت مارک دوشس خیلیا بردن راضین ب نظرتون بخرم؟

قراره مش دربیارم بار اول با اکسیدان ۶شروع کنم برا شارژ دوم و سوم همون ۶درصد بخرم؟یا۹؟

وقتـی دلـبَر داری باید از بقیه دل بَرداری
سلام عزیز دودی ۷ یا ۸ با اکسیدان ۶ درصد استفاده کن ۷ باشه بهتره بره به سمت تیره متوسط .. چون حجم نا ...

فقط یه چیزی

زیتونی رو یعنی با دودی قاطی کنم یا اینکه

یا دودی یا زیتونی بزنم؟ 

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
سلام وقت خوش.رفتم پودر دکلره بخرم مارک بیول و مارال نداشت گفت مارک دوشس خیلیا بردن راضین ب نظرتون بخ ...

سلام

استفاده نکردم تا حالا نمیدونم

هم ۶ داشته باش هم ۹

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام گلم من رنگ شماره 8 مارال با اکسیدان 9 زدم به ریشه موهام الان نارنجی شده ، دودی شماره 5 بزنم خوبه؟ می‌خوام خرمایی بشه 

بعدش هم می‌خوام بلافاصله لایت کنم موهامو ،موهام به پایه میرسه روی رنگ دودی ۵؟

سلام گلم من رنگ شماره 8 مارال با اکسیدان 9 زدم به ریشه موهام الان نارنجی شده ، دودی شماره 5 بزنم خوب ...

سلامعزیز

بله خوبه

نه خود ۵ مشکلی نداره ولی اینکه موهات تا چه پایه ای برسه معلوم نیست مثل بقیه موها

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم