2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست
سلام عزیزم . من تقریبا ۷ ماه پیش رفتم آرایشگاه دکلره کردم و رنگ روشن گذاشتم . الان موهام تقریبا ۱۵ ا ...

سلام عزیزم

اینکه میخوای کوتاه کنی خوبه چون دکلره به مرور یه مقدار رنگ باز میکنه زیاد یکدست نمیشه

میتونی از ترکیب کاکائویی و رنگ ۷ممیز دوصفر (اکسترا شماره ی ۷ یا رنگ فوق طبیعی شماره ی ۷ ) استفاده کنی ، رنگ اصلیت کاکائویی باشه و رنگ فوق طبیعی رو یک چهارم استفاده کن که سفیدی رو پوشش بده

اکسیدان هم شش درصد

کاکائویی با شکلاتی فرق داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم اینکه میخوای کوتاه کنی خوبه چون دکلره به مرور یه مقدار رنگ باز میکنه زیاد یکدست نمیشه م ...

ممنون عزیزم ، خوب کوتاه که بکنم بازم موهام دو رنگ هست یعنی از جایی که موهام دراومده تا جایی که مسح میکشم مشکی هست بعد تا پشت گردنم همون دکلره هست . یعنی این رنگ هایی که گفتین رو به هم قسمت موهای خودم و هم قسمت دکلره شده  بزارم ؟ اون وقت قسمت دکلره شده چه رنگی میشه ؟ من تاحالا خودم توی خونه رنگ نکردم میخوام یه چیز خوب دربیاد برای عروسی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ، خوب کوتاه که بکنم بازم موهام دو رنگ هست یعنی از جایی که موهام دراومده تا جایی که مسح م ...

فقط میتونی رنگ تیره بذاری که تا جای ممکن قسمت دکلره دار و بدون دکلره پوشش داده بشن اینکه چقدر یکدست بشن به موهات بستگی داره چیزی قابل پیش بینی نیست

کاکائویی رو که تیره بخر ،اون یکی رنگ رو هم شماره ی ۵ بخر ، اکسیدان هم که شش درصد

وقتی شروع کردی به رنگ کردن اول به قسمت دکلره دار بمال بعد قسمت سفید بعد بقیه ی جاها (پشت هم )

میتونی یکی دو روز بعد اگه لازم بود قسمت دکلره رو دوباره رنگ کنی تا بیشتر رنگ بگیره

اگه شک داری به کل کار ، میتونی روی یه تیکه ی کوچیک از موهات امتحان کنی 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
فقط میتونی رنگ تیره بذاره که تا جای ممکن قسمت دکلره دار و بدون دکلره پوشش داده بشن اینکه چقدر یکدست ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین . میشه لطفا یه کانسیلر و رژ مایع ایرانی که خوب باشه و گرون هم نباشه معرفی کنید 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردین . میشه لطفا یه کانسیلر و رژ مایع ایرانی که خوب باشه و گرون هم نباشه معرفی ...

عزیزم خودم استفاده نکردم ولی مای و کالیستا مارکهای ایرانی خوبی هستن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام البالوجان

ی سوال داشتم ی مارک رنگ مو بهم بگو ک همون رنگی ک بخام دربیاد خیلی ازمارکا اونی ک میخام نیس

دودی رو چ مارکی خوب درمیاد چون اکثرا دودی میخای بزنی بلوند میشه

مارک انیکا یامارال کدومشون رنگی ک میخامو درمیاره ینی زیتونیش زیتونی بشه دودیش دودی و....

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

ی سوال دگم داشتم

من دکلره انجام میدم برا بعضی از مشتریا ب پایه نمیرسه چکارکنم؟؟ی مارک دکلره خوب بهم معرفی کن

چرا رنگ موهایی ک میزنم با اون ترکیبایی ک دقت میکنم یکی درنمیاد نتیجه کار بااون چیزی ک فکرمیکنم خیلی فرق داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

لطفا کمکم کن دعات میکنم عزیزم😢🤕

ترکیب رنگ هارو چطوری دقت کنم ک نتیجه اونی بشه ک میخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام البالوجان ی سوال داشتم ی مارک رنگ مو بهم بگو ک همون رنگی ک بخام دربیاد خیلی ازمارکا اونی ک میخ ...

سلام عزیزم

یه دوره ی مفصل باید ببینی هم برای تکنیک ها هم قوانین ترکیب رنگ و کاتالوگ خوانی

اگه خواستی من دوره ی مجازی دارم

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم یه دوره ی مفصل باید ببینی هم برای تکنیک ها هم قوانین ترکیب رنگ و کاتالوگ خوانی اگه خواس ...

شرایطش چطوریه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40