2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدام یکی از این کرم هارو بخرم ، بهم پیشنهاد دادن . نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم کرم پودر رو اینطوری نمیخرن باید تست کنی رو پوستت ببینی رنگش بهت میاد یا نه ، حداقل نیم ساعت رو پوستت بمونه که ببینی میخوابه یا نه ، پوست خشک و چرب هم مهمه

تایرا بد نیست خوبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه ها اگه دوست دارین قوانین ترکیب رنگ و انواع تکنیک های رنگ و لایت و امبره و بالیاژ و احیای مو و غیره رو اموزش ببینین که تو خونه بتونین از عهده اش بربیاین میتونین تو دوره ی اموزش مجازی ای که براتون تهیه کردم شرکت کنین

از صفر شروع کردم درس دادن تا پیشرفته ترین و به روز ترین اموزشها با وسواس

یه دوره ی بی نظیر که هیچ جا با این قیمت پیدا نمی کنین

خودتون اوستا کار میشین

کانال اموزش در تلگرام هست و کانال دائمیه هر وقت بخواین میرین مطالب رو مرور می کنین

هزینه اش یک میلیون تومنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه ها اگه دوست دارین قوانین ترکیب رنگ و انواع تکنیک های رنگ و لایت و امبره و بالیاژ و احیای مو و غیره رو اموزش ببینین که تو خونه بتونین از عهده اش بربیاین میتونین تو دوره ی اموزش مجازی ای که براتون تهیه کردم شرکت کنین

از صفر شروع کردم درس دادن تا پیشرفته ترین و به روز ترین اموزشها با وسواس

یه دوره ی بی نظیر که هیچ جا با این قیمت پیدا نمی کنین

خودتون اوستا کار میشین

کانال اموزش در تلگرام هست و کانال دائمیه هر وقت بخواین میرین مطالب رو مرور می کنین ، هر وقت اموزش جدیدی هم به بازار بیاد تو کانال میذارم که اپدیت بشین

اگه با تلگرام راحت نیستین میتونم روی دی وی براتون بفرستم

هزینه اش یک میلیون تومنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام لطفا منو راهنمایی کنید میخوام خودم تو خونه آمبرهانجام بدم   چند سانت ریشه موهام مشکیه بقیه ش قهوه ایه

دکوکرم بخرم چه مارکی خوبه ؟

بعد چه رنگی بزارم که مثل این مدل دربیاد؟

چکار کنم موهام نسوزه؟

بچه ها اگه دوست دارین قوانین ترکیب رنگ و انواع تکنیک های رنگ و لایت و امبره و بالیاژ و احیای مو و غی ...

اکه فیلم آموزشی میشناسید که کامل توضیح داده لطفا معرفی کنید دوست دارم آمبره کنم هزینه آرایشگاه واقعا بالاست نمیتونم🥺

سلام لطفا منو راهنمایی کنید میخوام خودم تو خونه آمبرهانجام بدم   چند سانت ریشه موهام مشکیه بقیه ...

سلام عزیزم

امبره رو تنهایی نمیتونی باید یکی انجام بده برات ، کسی هست ؟

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

وای آلبالو جون سلام 

بیچاره شدم رنگ    ۶و ۷ دودی زیتونی گذاشتم   مارک رف 

سوئیسی ( بسته بندی از سوسیس میاد) 

چرا اینقد تیره شد 

من 6و ۷ ایتالیایی  یا  ایرانی میذاشتم اینقد تیره نمی شد 

حالا چه کار کنم 

دفعه ی بعد چه شماره بذارم به نظرتون   همیشه یه بلوند متوسط در میاومد 

الان میزنه به تیره 😶 

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

سلام عزیزم خوبی من میخواستم موهامو رنگ بزنم قبلا دکلره و رنگ کردم الان چه رنگی بزنم که بگیره و قشنگ باشه شماره رنگ ها رو بهم بگین ممنون میشم گلم 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻