2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300783 بازدید | 28465 پست
سلام آلبالو جونم لطفا منو راهنمایی کن من مدتیه چشمام به شدت به مواد آرایشی حساس شده بهترین لوازم آرایش هم که میزنم بازهم چند ساعت بعد چشمام میسوزه آب ریزش میکنه تو راهی برام سراغ داری ممنون میشم
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انیتا جان سلام عزیزم روغن بادوم تلخ ، سیر ، قرص ال دی ، اینا خوبن زود اثر میکنن سعی کن ابروهات رو خشک نگه نداری ، مواد ارایشی رو خیلی تمیز پاک کن از روی ابروها و بعد حتما ابروها رو فا روغن بادوم چرب کن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ستایش جون سلام عزیزم تمام ابزارهای ارایشی مثل فرچه ها ، پد ها و ... رو خوب بشور و با الکل ضدعفونی کن دکتر به من گفت هفته ای یه بار با چایی چشماتو شستشو بده از داروخونه هم بپرسی حتما پماد یا قطره ی مناسب رو بهت معرفی میکنه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جون من میخوام برا عید مژه تکی بگیرم وبچسبونم سوالام اینکه این کارو خودم میتونم انجام بدم ؟ این کار با کاشت مژه ای که آرایشگاهها انجام میدن چه فرقی داره ؟ اگه چسب خاصی میشناسید و خوب بوده لطفا معرفی کنید
از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر میدهم، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست .
سلام ممنون که وقت میذارید من پوستم فوق العاده خشکه، تازگیا خشکتر هم شده، طوری که کرم پودر روی صورتم تیکه تیکه میشه. لطفا یه کرم پودر برای پوست خشک معرفی کنید که عالی باشه. واینکه برای از خشکی دراومدن پوستم چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟؟ بازم ممنوووووووون عزیزم
خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون
سلام من برای اولین بار میخوام موهام را خودم رنگ کنم. رنگ کمند شماره 6 را خریدم. نصف موهام رنگ و هایلات هست و میخوام رنگ بزارم. چیکار کنم؟ کل تیوپ رنگ لازمه؟موهام متوسطه. چقدر رنگ و چقدر اکسیدان و چقدر اب را مخلوط کنم؟ اکسیدان چند لازمه؟ ممنون اگه جواب همه سوالاتم را بدید. خصوصا اینکه چقدر رنگ و با چقدر اکسیدان و اب مخلوط کنم چون تو بروشورش نبود!
رویای شنی جون سلام عزیزم بله میتونی خودت بچسبونی چسبش هم با قیمت های متفاوتی وجود داره و هر چقدر بخوای دوام مژه بیشتر باشه چسب های قویتر باید بگیری مغازه های ارایشیه خوب و مطمئن حتما راهنماییت میکنن در مورد خرید چسب کاشت مژه ای که تو ارایشگاه انجام میدن فرق میکنه مدت طولانی تقریبا دوام داره و از چسب های مخصوصی استفاده میشه اما همین استفاده از مژه های تک هم خیلی خوب و طبیعیه فقط یه مقدار وقت می بره و هر وقت هم که بخوای میتونی برشون داری بدون دردسر.
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مامان هانای ناز عزیز سلام عزیزم کرم پودر ها همه درصدی از چربی رو دارن و الان اشکال از کرم پودرتون نیست اما برای مشکل خشکی پوست : حتما آب و مایعات زیاد بخور , پرتقال و لیمو زیاد بخور مخصوصا ناشتا بخور نعناع , بخور شیر , خیلی خوبه حتی بخور عادی با آب خالی اگه کم خونی داری به فکر درمان باش پوستت رو هر روز ماساژ بده با انگشتات حرکات دورانی روی صورتت انجام بده بذار ورزش کنه و غذا بهش برسه از ماسک هایی مثل ماست شیرین استفاده کن ماست رو با آبلیموی تازه و زرده ی تخم مرغ و عسل قاطی کن یه دست که شد بزار رو صورتت و نیم ساعت دراز بکش و ارام باش یا اینکه میتونی ماست خالص رو بزنی رو پوستت و بزاری خشک بشه بعد مثل حالت کیسه کشیدن ماست خشک شده رو از روی پوستت برداری که لایه برداری هم تا حدودی انجام میشه اینطوری. عسل و آبلیمو رو قاطی کن هفته ای چند بار بذار رو صورتت بمونه به تغذیه ات برس تنقلات و فلفل کم استفاده کن بادام برای پوست خوبه در واقع اول باید از درون شروع کنی بعد بیرون قبل از استفاده از کرم پودر هم صورتت رو با یه مرطوب کننده ی مناسب و یا ضد افتاب بدون کرم پودر چرب کن بعد کرم پودر رو بزن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سارا جان سلام عزیزم اگه حجم موهات زیاده کل تیوپ لازمه چون تیوپ های کمد تا جایی که یادمه چون تازگی ها نخریدم خیلی بزرگ نیست.. اکسیدانت یک باشه اول قسمت های رنگ شده و هایلایت دار رو رنگ بزار رنگ که گرفت ریشه ها رو بزن و وقتی یک دست شد بشور برای یک تیوپ رنگ دو تا اکسیدان کوچیک داشته باش یه کم واریاسیون دودی هم داشته باشی خیلی خوب میشه اندازه ی دو بند انگشت اکسیدان باید به اندازه ای ریخته بشه که رنگت به غلظت ماست دربیاد اب لازم نیست بریزی اما موهات رو یه کوچولو نم دار کن با شامپو نشورا فقط یه کم اب اسپری کن روش اول رنگ و واریاسیون دودی رو خوب با هم مخلوط کن بعد اکسیدان رو اضافه کن به اندازه ای که به غلظت ماست دربیاد اگه باز سوالی داری بپرس عزیز
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم