2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست
کتی جون سلام عزیزم رنگ سرد تن های خاکستری و مات و زیتونی و دودی رو شامل میشن میتونی از سری M که مات هستش استفاده کنی رنگ های مارک آکوارلی رنگ های خوبی هستن کیفیت خوبی دارن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی آلبالو جون من قبلا موهام تن گرم داشت الان خسته شدم میخوام تن رنگ سرد بهش بدم مثل خاکستری که حالا یکم به صورتی یا شکلاتی بزنه البته خیلی کم . موهامم تا پایه 10 اینا روشنه . و اینکه آکوآرلی موهارو نرم میکنه ؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا نخریدم قیمتش دستم نیست ولی هست باید بگردی اک.ارلی سری ام رو داره البته خاکستری میشه سری A اخرین بار اگه استباه نکنم 14 تومن خریدم رنگ هایی که قیمتشون بالاست معمولا بهترن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام.خانمهای خوشکل لطفا من رو راهنمایی کنید.میخوام موهام رو شکلاتی تیره و خوشرنگ بذارم.موهام تا رو شونه هست ولی کم پشت.چه قدر اکسیدان.چه قدر واریاسیون بریزم.رتگ 6،30اورال خریدم
افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد
مامان عرشیا جان سلام یه 4 -5 سانت واریاسیون دودی رو با رنگت خوب قاطی کن بعد اکسیدان رو بریز اکسیدان رو به اندازه ای بریز که غلظت مخلوطتت مثل ماست بشه بعد اول ساقه رو بزن ( از دو سانت مونده به ریشه ) یه ربع بیست دیقه ی اخر ریشه ها رو رنگ بزن و ساقه و ریشه که یکدست شد بشور تا یکی دو روز هم شامپو نزن کل زمان رنگ کردنت بیشتر از یک ساعت نشه.
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جونم ممنون.گلم اکسیدان چند بریزم؟دوست ندارم از این قهوه ای معمولی ها بشه.میخوام خیلی خوشکل باشه.روشن هم دوست ندارم.موهای خودم هم مشکی هست
افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد