2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300781 بازدید | 28465 پست
سلام آلبالو جون ببخشید اینقد سوال میپرسم عزیزم من 3سال پیش یه رژیم سخت گرفتم پوست صورتم بعد از 1سال خوب شد اما پوست دستم چروکیده و یه خورده تیره شده راه حلی سراغ داری که دستم سفید بشه یه سوال دیگه مامانم به دلیل بارداری روی صورتش لک زیاد داره تا حدی که حتی با کرم هم پوشیده نمیشه عطاری گفته عرق کسانی بخور تا لکه ها کم رنگ بشه شما روشی برای این کار نداری ؟الان 8سال میگذره لکه هاش تیره تر میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهیا جان هم رومنس استفاده کردم هم اورال از هر دوش راضی بودم هر دوش مارک خوبی هستن , الان در حال حاضر اورال دارم و راضی ام ولی هر دو مارک خوبی هستن مداد لب هم فلورمار نرمه و راحت کشیده میشه مارک های دیگه هم هست باید موقع خرید تست کنی ببینی با کدوم راحت تری ولی سعی کن چینی نخری
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
گل یخ جان کرم های ضد لک زیاده تو داروخونه ها حالا اینکه فرد به فرد چقدر جواب بده متغیره شنیدم پودر کف دریا هم برای برطرف کردن لک خوبه و جواب میده مامان خودم هم لک داره یه مدت کرم مصرف کرد کم رنگ شد ولی ادامه نداد تازه دکتر هم بهش داده بود پوست خیلی تابع مواد غذایی مورد استفاده هستش از کرم های ضد لک استفاده کن , روی دست هات ضد افتاب بزن , اب و میوه زیاد بخور پوست میوه ها رو بمال رو دستت دستات رو ماساژ بده , عسل و ابلیمو روش بذار , ماست و گلاب روش بذار از مواد شیمیایی استفاده میکنی مواظب پوست دستت باش اگه صلاح میدونی با دکتر هم مشورت کن چون اگه مشکل هورمونی وجود داشته باشه هیچ کرم و دارویی جواب نمیده
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
یاسی جان سلام خونگی تا حالا استفاده نکردم در کل حساسیت به موم بیشتر بستگی به نوع پوست داره ,پوستی که خشک هستش بهتره بعد از استفاده از موم حتما پوست چرب بشه و ماساژ داده بشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جون . راستش امروز فرصت نمیکنم صفحه های قبلو بخونم بعدا میخونم . من یه مشکلی که دارم اینکه کنار بینیم تا قبل از گونم قرمزه اکثرا خیلی بدم می اد . دکتر بهم گفت اگزماست وچیزی نداد . مثل لک میمونه چیزی میتونی بهم بگی که خوب باشه ؟ در ضمن پوستم خیلی قاطی پاتیه روی پیشونیم جوش زیر پوستی دارم . چونه و دور لبم پوسته پوسته هست وکلا بیشتر پوستم خشکه ولی تا خرما یا چیزای گرم میخورم جوش میزنه در حد تیم ملی .چی بزنم خوبه
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
سلام البالو جون من کرم گرین کوموفلاز گریماس خریدم فکر کردم الان میتونم برای عروسی پوستمو درست کنم ولی خیلی سفته ورو پوستم خوب نمیشه زودم میره پس من چی به پوستم بزنم که موندگار باسه و پاک نشه وپوستم ایینه بشه
من شبیه کسی در دنیا نیستم پس زندگیم نمیتواند شبیه دیگری باشد پس میخواهم خودم باشم فقط همین