2777
2789
عنوان

عمل هرسه لوزه ی کودک

54 بازدید | 14 پست

سلام مادرای عزیز من دخترم چهارسالشه و دوماه با هیچ دارویی خوب نشده تمام این ۴ سال مریض بوده و تو خواب خفه میشه خیلی میترسم برای عمل هرسه تا لوزه هاش میشه اگه تجربه ای دارین بهم بگین چیکار کنم دخترم اوتیسم هست متاسفانه و افتادگی دریچه ی میترال گرید ۲ داره و خیلی میترسم اگه عمل بشه جیغ و گریه و داد و بیدادداشته باشه یا خدای نکرده نکنه برای قلبش،مشکلی پیش،میاد دنیام به آخر رسیده 

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

دکتر چکاپ میکنه

برای قلبش و اینا مشکلی باشه عکل نمیکنه.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم امسال تابستون عمل شد.خیلی سخت نبود راحت شد همیشه مریض بود

خداروشکر که حالش بهتر شده خدایا من خیلی میترسم بچه ی شما چند سالشه

عزیزم عملش خیلی آسونه الان با لیزر برمیدارن اصلا اذیت نمیشن با دکترش مشورت کن اگه بخاطر بیماریش خطری ...

لیزر نیست گفتن جراحیه فقط چون اختلال داره در حالت عادی همش جیغ و داد و بیداد داره بعد عمل قیامت میکنه 

خداروشکر که حالش بهتر شده خدایا من خیلی میترسم بچه ی شما چند سالشه

کلاس اولیه..هرچی کوچیکتر باشن عملش راحت تره.منم خیلی استرس داشتم.اگه میدونستم اینقدر راحته زودتر اجازه عمل میدادم.یک سال دارو میدادم بعداز یه مدتی دارو اثر نداشت شبا نمی‌تونست بخوابه خیلی ضعیف شد

کلاس اولیه..هرچی کوچیکتر باشن عملش راحت تره.منم خیلی استرس داشتم.اگه میدونستم اینقدر راحته زودتر اجا ...

فقط این ویروس درگیرش کرده برا اون خوب نمیشه میترسم با این علائم عملش نکنن.توکل برخدا ممنونم عزیزم از اینکه بهم دلگرمی دادی

بیهوش میکنن.برو جای دکتری که با لیزر انجام بده.کمتر اذیت میشه

میپرسم ممنونم عزیزم

فقط این ویروس درگیرش کرده برا اون خوب نمیشه میترسم با این علائم عملش نکنن.توکل برخدا ممنونم عزیزم از ...

پس بذار خوب بشه چون اگه سرفه یا عفونت داشته باشه عمل نمیکنن.عسل لیمو و آب ولرم خیلی بهش بده.قبل عمل هم تقویتش کن که چند روز بعداز عمل هر غذایی نمیتونه بخوره.توکلت بخدا 

لیزر نیست گفتن جراحیه فقط چون اختلال داره در حالت عادی همش جیغ و داد و بیداد داره بعد عمل قیامت میکن ...

عزیزم منظورم اینه که بجای تیغ جراحی از لیزر برای برش استفاده میکنن هم خونریزی خیلی ناچیزه هم بخیه نمیخواد و سریع زخما ترمیم میشه

پس بذار خوب بشه چون اگه سرفه یا عفونت داشته باشه عمل نمیکنن.عسل لیمو و آب ولرم خیلی بهش بده.قبل عمل ...

ممنونم ازت عزیزم چشم انشاالله 

عزیزم منظورم اینه که بجای تیغ جراحی از لیزر برای برش استفاده میکنن هم خونریزی خیلی ناچیزه هم بخیه نم ...

باشه عزیزم دستت درد نکنه ازشون میپرسم 

2810