2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300781 بازدید | 28465 پست
میخوام پودر سفید ۵۰۰گرمی بخرم ک کم نیاد ولی یکی دیگه میگه برای شارژ پودر ابی بخر نمیشه همون سفید باش ...

پودر آبی یا بنفش برای گرفتن زردی هست اگه سفید نتونه

یا با شش درصد ترکیب کن یا شش و نه با هم بستگی داره مو چه جوابی بده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخیر بانو جان 

میشه نکتهای مش  با فویل رو بهم بگی 

من نمیدونم وقتی مورو تقسیم  بندی میکنی قسمت جلوی مور یعنی همین که از پشت گوش جدا میکنیم 

باید از سمت پیشانی شروع کنیم به فویل زدن یا از سمت گوش 

بنظر شما چجوری قشنگ تر میشه

و اینکه  پودر سفید با اکسیدان ۶ قاطی کنم؟

برای شارژ  پودر ابی یا بنفش بهتره؟ با اکسیدان ۹ باشه زودتر باز میکنه؟

برای زمینه میخواستم شکلاتی و دودی بزارم ولی میگن شکلاتی قرمزی داره برا زمینه مناسب نیس طبیعی۷رو با ک ...

دودی برای گرفتن قرمزی شکلاتی هست حالا با نسبتهای مختلف میشه ترکیب کرد .. طبیعی و دودی هم خوبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام وقتتون بخیر بانو جان  میشه نکتهای مش  با فویل رو بهم بگی  من نمیدونم وقتی مورو ...

سلام عزیز

از پشت سر دو تیکه کن ، لایه لایه شلال جدا کن بیا جلو .. لایه های نازک

نکته زیاده چه برای انواع لایه ها چه خود فرایند دکلره و شارژهاش

بله پودر سفید با اکسیدان ۶ هم برای شروع هم شارژ ، پودر آبی و بنفش برای زمانی هستن که مو هنوز سالمه مقاومه ولی زردیش رو پودر سفید خارج نمیکنه

اکسیدان ۹ هم باز بستگی به شرایط مو داره ، در کل اجازه نداریم همینطوری از مواد قوی تر استفاده کنیم و مو شوکه بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیز از پشت سر دو تیکه کن ، لایه لایه شلال جدا کن بیا جلو .. لایه های نازک نکته زیاده چه برای ...

ممنون  قبلا اینکار رو انجام دادم ولی مرتب در نیماد نمیدونم مشکل از کجاست 

میخام لایه ها رو پوش بدم  بنظرتون اینجوری مدتب تر درمیاد ؟

بلد نیستم مثل حالت سوزنی با ته برس جدا کنم

ممنون  قبلا اینکار رو انجام دادم ولی مرتب در نیماد نمیدونم مشکل از کجاست  میخام لایه ها ر ...

برای جدا کردن دسته موها باید شونه دم باریک مخصوص داشته باشی تا هم درست تقسیم کنی هم موها یه اندازه جدا بشن

میتونی از تقسیم کوتاهی استفاده کنی ، میتونی از تقسیم لایت استفاده کنی عکسهاش تو گوگل هست

پوش دادن میره تو دسته آمبره اینا که اونم چند نوع هست اگه برای خودت داری انجام میدی خودت نمیتونی باید یکی بالا سرت باشه مرتب و مسلط انجام بده بسته به حجم مو

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

عزیزم من ۲ سال پیش موهامو رنگ شماره ۳ زدم بعد پارسال رفتم موهامو مش کردم به زور به پایه ۷ رسید حالا فردا می‌خوام موهامو آمبره کنم فک کنم حدود ۱۵ سانت پایین موهام هنوز رنگ تیره داشته باشه که البته روی بیشترشون پارسال دکلره خورده ،الان فردا برم آرایشگاه بهشون بگم قبلا رنگ تیره داشته یا لازم نیست ؟