2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300785 بازدید | 28465 پست

سلام عزیزم 

من پایه موهام سفید سفیده بعد میخام رنگ موی صورتی بزارم الان نمیدونم از این ژله اییا بزارم یا پودر رنگی دکولوره بزارم 

هردوشونم قبلا گزاشتم ولی ژله اییا همش رفت یهو البته موهام پایشم شیش بود 

پودر دکولورم یه ماه میمونه 

به نظر شما کودومش بهتره و بهتر رنگ میده و ماندگاریش بیشتره 

اگه توصیه ایی واسه رنگ فانتزی دارید میگید؟؟؟🖤🖤

باشد که غم خجل شود از صبر ما :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آلبالو جان خدا خیرت بده جواب سوال منم بده من برا اولین بار میخام موهامو رنگ کنم موهام مشکیه البته مشکیه مشکی نیست یکم خرمایی تیره ساقه هاش رنگ پوستم گندمی تیرست چ رنگی بزنم بهم میاد؟ هایلایت میخام .و اینکه نمیخام اصلا نارنجی بشه بعدا .و موهام ضعیفه  چ اکسیدانی  بزارم روموهام کمتر آسیب ببینه گلم ؟ اگ جواب بدی ممنونت میشم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
موهام رو رنگ فندوقی قهوه‌ای متوسط گذاشتم! اما خوشم نمیاد قرمز دیده میشه؟ میخام رنگ موهام رو عوض کنم ...

زیتونی رو با خاکستری ترکیب کن .. نوعی قهوه ای سرد میده ، روشنیش به شماره ی رنگ بستگی داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
واسه صاف شدن پوست دختر نوجوان چی بزنم؟ می ترسم داروی شیمیایی استفاده کنم پوستش حساس‌ بشه

هیچی مگر با تجویز پزشک، فعلا تو سنی هست که صورتش تغییرات زیاد داره

فقط تغذیه اش سالم و کافی باشه میوه و سبزی و لبنیات زیاد بخوره ، مواد ارایشی استفاده نکنه 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی دوستم که جواب دادی. خوشرنگه؟ قرمز یا نارنجی نیست؟ میشه یه عکس واضح اگر تونستی از موهات بزاری مم ...

فدات عزیزم 

نه اصلا قرمز یا نارنجی نیست برعکس که من عاشق یکم تن نارنجی هستم توی مو 

موهای من بیشتر تن زیتونی میشه همیشع

سلام عزیزم  من پایه موهام سفید سفیده بعد میخام رنگ موی صورتی بزارم الان نمیدونم از این ژله ایی ...

سلام عزیزم

هر دو در یه حد هستن آسیب ژله ای کمتره ، کلا رنگ روی دکلره دوام بالایی نداره و نیاز به تمدید داره مخصوصا رنگهای این تیپی

بعد از رنگ یکی دو روز شامپو نزن تا بیشتر جا بیفته .. اکسیدان هم شش درصد باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان خدا خیرت بده جواب سوال منم بده من برا اولین بار میخام موهامو رنگ کنم موهام مشکیه الب ...

سلام عزیزم

اگه فقط رنگ میخوای بذاری ترکیب خاکستری و نسکافه ای خوبه

هایلایت قانون خودشو داره بستگی داره موها به چه پایه ای برسه و بر اساس اون رنگ انتخاب بشه

اکسیدان هم در هر مرحله ای فرق داره دکلره یه جور رنگساژ یه جور ، رنگ عادی هم باز بستگی به شماره ی رنگ داره اگه تیره ست ۶ درصد اگه روشنه ۹ درصد ، اگه مو ضخیمه ۹ درصدو ..

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم هر دو در یه حد هستن آسیب ژله ای کمتره ، کلا رنگ روی دکلره دوام بالایی نداره و نیاز به تم ...

ژله ایی که اکسیدان نمیخاد آلبالو جون. میخاد ؟

جنس موهام خیلی خوبه اسیبشو کاری ندارم رنگ دهی و ماندگاریش برام مهمه که کودوم بهتره

باشد که غم خجل شود از صبر ما :)
سلام عزیزم  اگه فقط رنگ میخوای بذاری ترکیب خاکستری و نسکافه ای خوبه هایلایت قانون خودشو داره ...

خدا خیرت بده عزیزم اون نسکافه ای خاکستری به اکسیدان احتیاج نداره؟ ببین من موهام نازکه این رنگی ک میزارم روی موی من خوب میشه یا ن ؟ میخام اینو بزنم روش هایلایت بزنم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
سلام عزیز اکسیدانی که استفاده میکنی شماره چنده ؟ شماره ی رنگ تیره ای که گذاشتی بنویس

۶ درصد

شماره ۷ ...دیشبم ۵ قهوه ای زدم گرفت ولی من یه عسلی شکلاتی میخوام انقد تیره نمیخوام..مسی قاطی کردم ی درجه رفت

فدات عزیزم  نه اصلا قرمز یا نارنجی نیست برعکس که من عاشق یکم تن نارنجی هستم توی مو  موها ...

خوشگله موهات .. آسیب هم ندیده انگار و این خیلی خوبه.. خیلی وقته رنگ میزاری؟ یه بار دیگه ترکیب رنگ و اکسیدان را برام میزاری شرمنده.. و اینکه چه میزان از رنگ ریختی چون فکر میکنم موهات مثل من بلنده. مرسی عزیزم

خوشگله موهات .. آسیب هم ندیده انگار و این خیلی خوبه.. خیلی وقته رنگ میزاری؟ یه بار دیگه ترکیب رنگ و ...

عزیزم من مدام هم‌داخل حمام هم بیرون حمام ماسک میذارم 

روغن ارگان میزنم 

خیلی ب موهام میرسم براهمین کمتر اسسیب دید 

بژ۱۰ و دودی ۷ یا ۸ واریاسیون ابی و دودی اکسیدان ۹درصد 

اره من ۴ ساله رنگ میکنم از ۱۸ سالگی 

یک سال رنگ نزدم الان باز دارم میزنم