2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 304355 بازدید | 28629 پست
سلام البالو جان  بنظر شما رنگ دودی بهتره یا خاکستری برای اینکه تناژ نارنجی و قرمز موها رو از ب ...

سلام عزیزم

چیزایی که گفتی همه خوبن ، ولی اگه مو احتیاج داره باید چندباری استفاده بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم این موهای منه میخوام ریشه همینجوری مشکی بمونه روی قسمتهای بلوند رنگ صورتی بزارم . راهنمای ...

سلام عزیز

اگه صورتی جیغ میخوای رنگ ژله ای صورتی جیغ رو بخر اما اگه صورتی کم رنگ میخوای پایه ی دکلره ات از این بهتره بالاتر بره ظاهرا نارنجی داره اینجوری دیده میشه این برای صورتی کم رنگ جواب نمیده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گلم موهام این رنگه دقیقا .خواهشن خوب راهنماییم کن این رنگ مو رو با اکسیدان چند بزنم ؟ بعد چندبار شست ...

یکدست نیست موهات و نارنجی داره این پایه ها برای رنگ های فانتزی جالب نیست خوب جواب نمیده

اکسیدان شش درصد

بعد از شستشوها ، کم رنگ میشه تا پاک بشه .. اینکه چقدر دوام بیاره به جنس مو بستگی داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی گلم این رنگ بعد چندبار شست و شو چطور میشه؟ واینکه  بعدا بخوام رنگ دیگه کنم باید ریمو بشه ؟

کم رنگ میشه

چیزی قابل پیش بینی نیست باید تست کرد  ولی به طور پیشفرض بله باید دکوپاژ بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
کم رنگ میشه چیزی قابل پیش بینی نیست باید تست کرد  ولی به طور پیشفرض بله باید دکوپاژ بشه

وای ببخشید یادم رفت بپرسم اگه اون رنگ موی صورتی به ریشه هام بخوره ریشه هام رنگ میگیره؟

موهام رو رنگ فندوقی قهوه‌ای متوسط گذاشتم! اما خوشم نمیاد قرمز دیده میشه؟ میخام رنگ موهام رو عوض کنم زیتونی بزارم روش چ رنگی درمیاد؟ نمیتونم برم آرایشگاه بچه کوچیک دارم باید خودم رنگ بزارم نظر شما چیه رو فندوقی چ رنگی بزارم 

خدایا یعنی من اینقد بنده بدی بودم که هرچی ازت خاستم ندادی؟ یعنی اینقد از من بیزاری؟ مگه من بندت نیستم چرا منو برای همیشه گذاشتی کنار؟ ای کاش منو به این دنیا وارد نمیکردی😔 وقتی خدایی به این بزرگی بهم پشت کرده از بنده‌هاش هیچ توقعی ندارم مگه چی ازت خاستم اینقد آرزوهای من برات سنگین بود؟ دلم ازت شکسته💔 خدایا مگه غیر از تو کیو داشتم که صدامو بشنوه 😭😭 ۲۲بهمن۱۴۰۳...