2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست
سلام البالو جان  بنظر شما رنگ دودی بهتره یا خاکستری برای اینکه تناژ نارنجی و قرمز موها رو از ب ...

سلام عزیزم

چیزایی که گفتی همه خوبن ، ولی اگه مو احتیاج داره باید چندباری استفاده بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم این موهای منه میخوام ریشه همینجوری مشکی بمونه روی قسمتهای بلوند رنگ صورتی بزارم . راهنمای ...

سلام عزیز

اگه صورتی جیغ میخوای رنگ ژله ای صورتی جیغ رو بخر اما اگه صورتی کم رنگ میخوای پایه ی دکلره ات از این بهتره بالاتر بره ظاهرا نارنجی داره اینجوری دیده میشه این برای صورتی کم رنگ جواب نمیده

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم موهام این رنگه دقیقا .خواهشن خوب راهنماییم کن این رنگ مو رو با اکسیدان چند بزنم ؟ بعد چندبار شست ...

یکدست نیست موهات و نارنجی داره این پایه ها برای رنگ های فانتزی جالب نیست خوب جواب نمیده

اکسیدان شش درصد

بعد از شستشوها ، کم رنگ میشه تا پاک بشه .. اینکه چقدر دوام بیاره به جنس مو بستگی داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی گلم این رنگ بعد چندبار شست و شو چطور میشه؟ واینکه  بعدا بخوام رنگ دیگه کنم باید ریمو بشه ؟

کم رنگ میشه

چیزی قابل پیش بینی نیست باید تست کرد  ولی به طور پیشفرض بله باید دکوپاژ بشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
کم رنگ میشه چیزی قابل پیش بینی نیست باید تست کرد  ولی به طور پیشفرض بله باید دکوپاژ بشه

وای ببخشید یادم رفت بپرسم اگه اون رنگ موی صورتی به ریشه هام بخوره ریشه هام رنگ میگیره؟

موهام رو رنگ فندوقی قهوه‌ای متوسط گذاشتم! اما خوشم نمیاد قرمز دیده میشه؟ میخام رنگ موهام رو عوض کنم زیتونی بزارم روش چ رنگی درمیاد؟ نمیتونم برم آرایشگاه بچه کوچیک دارم باید خودم رنگ بزارم نظر شما چیه رو فندوقی چ رنگی بزارم