2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300785 بازدید | 28465 پست
اره عزیزم

خراب که نمیکنه مو رو البالو جون؟ .من موهام نرم و نازکه .یه بار سه صفر گذاشتم خیلی خشک شد مجبور شدم خیلی کوتاه کنم 

مثل همین رنگای معمولی میمونه ؟  به نظرتون سفیدی های موهام هم اینطوری تو دو مرحله بهتر رنگ میگیره ؟

ممنون که جواب میدین  شرمنده تونم 💝😥

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم سفید شدن فقط به ژن نیست ، تغذیه ، استرس ، رنگ مو ، اینا هم میتونه تاثیر داشته باشه اینک ...

رنگ مو سه ساله نزاشتم بله این مدت استرس زیادی داشتم چشم سیاهدانه رو باید دم کنم؟بعدعسل شیرین کنم بخورم درسته؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
رنگ مو سه ساله نزاشتم بله این مدت استرس زیادی داشتم چشم سیاهدانه رو باید دم کنم؟بعدعسل شیرین کنم بخو ...

نه عزیزم من فقط شنیدم چهار پنج تا دونه رو میریزن رو عسل میخورن ، اطلاع دقیق ندارم بهتره از پزشک طب سنتی بپرسی چون اینجور چیزا به طبع بدن اینا بستگی داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
میشه لطف کنید بگید چه شماره های استفاده کنم؟

شماره ی رنگ بستگی به مارک رنگ داره فندقی شماره های زیادی نداره تو هر مارک یه دونه دو تا بیشتر فندقی نیست روشن بگیر

دودی هم ۷ خوبه 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خراب که نمیکنه مو رو البالو جون؟ .من موهام نرم و نازکه .یه بار سه صفر گذاشتم خیلی خشک شد مجبور شدم خ ...

بله سفیدی هر چقدر بیشتر تحریک بشه بهتر رنگ میگیره

اینم از همون دسته ی سه صفر هست به همون قدرت ، بله اگه محافظ استفاده نشه میتونه باعث خشکی مو بشه محلفظ مثل اولاپلکس ، انتی دمیج ، روغنهایی مثل آرگان نارگیل ، ماسک مو ، سرم کراتین

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام گلم ببخشین وقتتون رومیگیرم. الان زمینه موهای من یه بلوند بژعسلی روشن هست.میخوام یه رنگ شکلاتی ...

سلام عزیزم

خاکستری با یک سانت بنفش

با توجه یه شماره ی رنگت ، خاکستری ۷ و ۸ خوبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

آلبالو جان.

ی خانومی همینجا میگفت اگه رنگ زیتونی رو با نصف واریاسیون سبز و نقره ای و اکسیدان9 درصد بزنی قشنگ میشه درسته؟؟؟؟روی موی مشکی بدون دکلره!

راسته ک میگن رنگ زیتونی سن رو بالا نشون میده؟؟؟

آلبالو جان. ی خانومی همینجا میگفت اگه رنگ زیتونی رو با نصف واریاسیون سبز و نقره ای و اکسیدان9 درصد ...

نوعی قهوه ای با تن زیتونی میده .. خوبه

بله میتونه سن رو بالا ببره چون رنگ سردی هست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اگه نیاز به تحریک نداشته باشن بله پوشش میده اگه سفیدی ها زیادن اکسیدانت شش درصد باشه

من فک میکنم کلا اکسیدان ۹ خوشرنگ تر میکنه رنگ و 

ولی خوب سفیدی رو پوشش نمیده 

من زیتونی   دودی    رو با اکسیدان ۹ میذاشتم خیلی خوشرنگ تر میشد   تا الان که سفیدی دارم و مجبورم شش درصد استفاده کنم 

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ