2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر خالم ۱۳ سالگی صداش خروسی شده بود😄 الانم چهارده سالشع قدش خیلی رشد کرده 

ولی داداشم دیرتر به بلوغ رسید 

یه جورایی ارثیه

از همسرت بپرس تو چه سنی این علائم های بلوغ رو نشون داده

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
من دخترم ۱۰ سالشه .حس میکنم بوی عرق بدنش مثل بزرگا شده .شما از الان مام میدین بچهاتون؟

موی زائدزیر بغلش نداره؟

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
پسر من ده سال و نیمشه چهل و خورده ایه

ماشاءالله.احساس میکنم اضافه وزن داره؟اگه قدش بلنده که مشکلی نیست

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
من دخترم ۱۰ سالشه .حس میکنم بوی عرق بدنش مثل بزرگا شده .شما از الان مام میدین بچهاتون؟

پسر من همین طور ولی من بهش ندادم  کم کم هم داره موهای زیر بغلش در می یاد؟ چقدر بعدش صداش تغییر میکنه؟

2810