2777
2789

خانومای گل یه راهنمایی

به نظرات ارزشمندتون نیازدارم

فرق حقوق منو شوهرم روبایه مثال میگم مثلا اون ۱۲تومن حقوقشه حقوق من ۲تومنه

حالا بااین حقوق کم قسط ماشینمومیدم مقدارناچیزی میمونه بخدا تاسربرج هم دوام نمیاره خب بابچه میرم بیرون خریدریزی چیزی براخانوادم میخرم و...

اماشوهرم ازهمین حقوق کم بازم انتظارداره کمکش کنم

اونم پولشوخرج خونه که واقعا اینروزا سخته وپس اندازمیکنه برای اینده اگه بمونه

من نمیدونم چیکارکنم

بنظرتون اگه ۷۰۰تومن برام موند ۴۰۰تومنشوبدم شوهر بگم این ازحقوقم مونده هرطورصلاح میدونی خرج کن؟

چیزیم ازش بخوام مستقیم نمیگه نه اماصدتا ادا داره

مثلامیگه من چیزی نخریدم توهم نخر یا من کفش سالی یکی میخرم توهم نخر

خب خانوما احتیاج دارن،لباس زیر،راحتی ،اداری و...من نمیدونم چیکارکنم😔🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو  خرجم زیاده پول لوازم آرایش بهداشتی لباس زیر تازه به شوهرت بگو  کم هم نیازی.بگو فکر من شاغل نیستم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
ازطرفی میترسم هیچی کمک نکنم بعدا بگه توسهمی حقی ازاین زندگی بجزمهرت نداری ،این اخلاقارم داره متاسفان ...

ببین این آدم، اگر بدی هم میگه تو یه ذره بیشتر ندادی یک درصد هم نبوده و فلان.

پس همون حقوق رو خرج خودت کن کم کم یاد میگیره خرج داری.

نه نده. به هیچ وجه با این توضیحات دادنت صد درصد غلطه

خوندی اینم اضافه کردم؟

ازطرفی میترسم هیچی کمک نکنم بعدا بگه توسهمی حقی ازاین زندگی بجزمهرت نداری ،این اخلاقارم داره متاسفانه

بخ هیچ وجه کمکش نکن، تازه ازش هر ماه پول تو جیبی برا خودت و بچت بخاه وسلام، مردتو پررو و متوقع نکن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
ازطرفی میترسم هیچی کمک نکنم بعدا بگه توسهمی حقی ازاین زندگی بجزمهرت نداری ،این اخلاقارم داره متاسفان ...

خوب همون مهرت اگه زیاد باشه کافیه دیگه

بعد اون بگه حق داری یا نداری.. قانونا حق میبری

نگران اینده نباش

از الان بگو چیزیش نمونده همش رفته برای قسط.. بقیه اشم خرج سر و وضعم میکنم که در واقع نفقه ایه که تو باید میدادی ولی من با خرج خودم میدم.

البته خیلی ملایم و غیرمستقیم مطلبو برسون

با ۲ تومن ازت انتظار داره !!!!!

برو لیزر کن،واسه خودت لباس ،لوازم ارایش بگیر و...

هر سه ماه یه تیکه کوچولو طلای دست دوم بخر 

وقتی حقوقش خوبه نیاز نیس شما خرج کنی اصلا وقتی پرسید هم بگو چیزی نمونده ازش 

ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین