2777
2789
عنوان

بهترین راه آموزش زبان برای دختر ۷ ساله چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 25 پست
برنامه کودک های اینگیلیسی بزار با اهنگ های شاد بچگونه اینگیلیسی.الان اصلا کلاس نفرست تو این کرونا چو ...

دلم میخواست اگه کسی مجموعه مناسب میشناسه دانلود کنم یا سفارش خرید بدم خونه سرگرم باشه و چیز مفید یاد بگیره

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
بازیای موبایل  پره تو گوگل پلی و بازار و ....

چیزی که مد نظرم بود پیدا نکردم

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من مدرس زبان هستم درخاست دوستی میدم بهت بی زحمت قبول کن🌹🌹❤❤

سلام

حتما عزیزم😍

2805
ترم اول گفت جلسه ای ۱۲ تومن ترم دومه الان ۱۵ تومن میدم جلسه ای هرجلسه همیکساعت ونیم تا دوساعت میشه ...

آخییی چقدر طفلی نرخش پایینه، خیلی خوبه اگه انقدر مناسب میگیره، والا من شیرازم نرخا خیلی بالاست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

يه موردي كه اموزش ميدن به اصطلاح فارسي هجي كردن هست يعني كلمات جديدي كه اموزش ميدن دونه دونه حروفش رو بچه حفظ ميكنه و ميگه بازيهاي انلايني هست براي اين مهارت spell 

آخییی چقدر طفلی نرخش پایینه، خیلی خوبه اگه انقدر مناسب میگیره، والا من شیرازم نرخا خیلی بالاست

تازه ما میگیم گرون میگیره😁

چون اونیکی همسایمون ترمی ۱۰۰ تومن کمتر میده اما اونا آنلاینن

آخه تو سن پایین خیلی خوب موندگار میشه اگه اصولی با علاقه یاد بگیره. نمیخوام مثل کانون آموزشی باشه م ...

عزیزم بچت الان هنوز ب زبان فارسی تسلط نداره همون سنی ک بهت گفتم عالیه من از مشاور پرسیدم از همون سن شروع کنه خیلی بهتره هم موندگار میشه هم تو مدرسه و درسش کمکمش میکنه

تازه ما میگیم گرون میگیره😁 چون اونیکی همسایمون ترمی ۱۰۰ تومن کمتر میده اما اونا آنلاینن

خخخخخ خوشبحالتون 😉

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی