2777
2789
عنوان

من شوهرررر میخااااممممم

475 بازدید | 28 پست

خسته شدم دیگه 

همه میگن ازدواج کن شرایط روحیت بهتر میشه

ولی کو شوهر خوب وکار خوب

درسته ازدواج پر زحمته ولی از تنهایی وبی هدفی وبی پولی خسته شدم

شغلم کفاف نمیده

نیاید بگید شوهر فلانه بامانه که حوصله ندارم

دلم تغییر وتنوع میخاد 

خوشبحال همکارامو دوستام که متاهلن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نمیدونم چرا ازت حس خوبی نگرفتم 

درسته اینجا مجازیه و کسی کسیو نمیشناسه

اما بازم دلیل نمیشه بیای جار بزنی شوهر میخوای

اه اصلا میتونی بهتر بیانش کنی

امیدوارم بزودی ازدواج کنی

نه شبیه همکارات و دوستات 

شبیه چیزی که خودت ارزو داری و برات خوبه

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

ازدواج فشار و استرس زندگی‌تو زیاد میکنهبرو دنبال آرامش شوهر آرامش نیست

درسته 

ولی همه ادما به یه شریک نیاز دارن

ادما ذاتا نمیتونن تنها بمونن

و این یه چیز طبیعیه 

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

2810