2777
2789

سلام بچه هاا طبق نظر سنجی دیروز امروز منتظر این خوشمزه دوستداشتنی بودیم که وارد میشود🤤😍 

میتونید بجای شکلات از هر مغزیجات دیگه ای هم داخلش استفاده کنید

این نون جزو نان های شیرمال حساب میشه

لااااایک ویدیو و حمایت و فالو کانال آپارات فراموش نشه‌ هااااا🙏🏼🙏🏼🙏🏼مرسییی

خب اینم از آموزش این دلبر که داغ داغ از فر در اومده خدمت شما :

1. بریم که شروع کنیم،اول از همه (۱ لیوان شیر ولرم) داریم که بهش ۱ قاشق مربا خوری پودر خمیر مایه فوری و ۱ قاشق مربا خوری شکر اضافه میکنیم و یه در روش میزاریم و یه حوله یا پارچه روش میندازیم و میزاریم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کنار تا به عمل بیاد و روش کف کنه 

بعد کنارش میزاریم

2.حالا توی ظرف بزرگی ۱ عدد تخم مرغ رو میشکونیم و بهش ۳ قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم (دوست داشتید شیرین تر باشه ۴ قاشق) حالا ۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده + ۲۵ گرم روغن مایع که معادل ۲ قاشق غ هست رو بهش اضافه میکنیم {میتونید کلا ۵۰ گرم کره بریزید}

با همزن دستی خوب مخلوطشون کنید 

3.مخلوط شیر و خمیرمایه به عمل اومده را اضافه کنید و مخلوط کنید

4.حالا ۴۰۰ گرم ارد که معادل ۲.۵ تا ۳ لیوان آرد هست رو کم کم بهش اضافه میکنیم ⬅️آردمون آرد سفید هست که الکش کردیم و بعد اضافه میکنیم

تنها نکته مهم توی نون ها اینه که آرد رو یکباره اضافه نکنید که خمیرتون سفت نشه

کم کم اضافه بشه و مخلوط بشه تا جایی که به دست نچسبه وقتی که نچسبید با دست ۷ دقیقه ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

5.حالا خمیرمون آمادس باید روشو با سلفون بپوشونیم و پتو بندازیم روش بزاریم در دمای محیط ۱ ساعت استراحت کنه و پف کنه 😍

6. تا اینجا که خیلی راحت بود از اینجا به بعدشم راحته🤩🤩میخوایی یاد بگیریششش؟

پس برای اینکه هم بفهمی خمیرمون چطور آماده شد و اینکه نونمون چطوری رول میشه ،ویدیو زیر رو تو آپارات ببین و حتمااااا لایکش کن 

کانالمم دنبال کن که بقیه اموزشارو از دست ندی😍😍😍

بریم برای ادامه کار :

نان رولی شکلاتی

https://www.aparat.com/v/hmuBg/

اینم از این ببینید و لایک کنید نوش جون🥨💗🥨💗🥨💗

برام تاپیک بزنید و تگم کنید لطفا تا بقیه هم این ویدیو رو ببینند🥳

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

دوسش داشتید؟؟😍😍😍دوستاتونو تگ کنید

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میخوایی یادش بگیر بجنب ویدیو رو ببین و لایک کن😋😋😋😍

@نگاردخترپائیز2    

@ایندیلا    

@helnaz۱۳۹۷    

@تخمهآفتابگردان    

@شکلات_تلخ_عصبانی    

_پریماه

فقط یه چیز دیگه من یه تکه از اول فیلم رو دیدم تا اماده سازی خمیر دستورش عین دونات هست. درسته؟

حدودا بله فقط مثلا دونات نصف لیوان شیر داره این یک لیوان

روغن مایع هم داره 

ممنونم عزیزم. کلیپت رو دانلود کردم سروقت بشینم ببینم و حتما درستش میکنم.🌹🌹

مرسی از شما..عالیه درستش کنید😍❤😋

حدودا بله فقط مثلا دونات نصف لیوان شیر داره این یک لیوان روغن مایع هم داره 

ممنون مهربونم. اگر بشه امشب درست کنم.

اگر درست کردم حتما عکسش میذارم تو همین تاپیکت

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
ممنون مهربونم. اگر بشه امشب درست کنم. اگر درست کردم حتما عکسش میذارم تو همین تاپیکت

مرسی عزیزم😍😍

گلم لایک کردم ❤

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
نازنین چه کرده همه‌رو دیوونه کرده

🤣❤

لایکم میکنی لطفاً 🙏

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
2810