2777
2789
سلام به همگی پسرم یکسالشه اصلا بغل باباش نمیره و اگه هم بره اصلا نمیمونه، نمیتونم بزارمش پیش باباش و برم، ایناش مهم نیستا یه کم نگران شدم اخه همسرم میگه خیلی وابسته اش کردی . میترسم اینجوری بمونه . در صورتی که نسبت به پدرم و برادرم و خالم اینطور نیست تا میبینتشون خودش میره بغلشون بدون اینکه اینا بگن بیا خودش میپره بغلشون. نگرانم مامانا بچه های شما هم اینطوری هستن؟ کسی تجربه مشابه داشته؟ اگه راهکاری بنظرتون میرسه لطفا درمیون بزارین با من.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من هنوز 6 ماهشه ولی دخترم که 2 سال و نیم هست بیشتر به من وابسته هست البته نه در اون حد که اصلن بغل پدرش نره بنظرم پسرا بیشتر به مادر وابسته میشن البته میتونی به پدرش بگی بیشتر باهاش باشه و بازی کنه . دیگه اینکه وقتی اونا با هم بازی میکنن بهتره شما کنارشون نباشی و خودتو سرگرم کار دیگه ای کنی تا وابستگیش کمتر بشه

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

دختر با پسر فرق میکنه دخترا اصولا بابایی هستن ولی برای جلوگیری از کم شدن وابستگیش به شما و وابسته شدنش به باباش سعی کن از باباش بخواهی که کارهای پسرت را انجام بده مثلا غذا دادن دستشویی بردن حمام بردن و بازی کردن
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من
ممکنه رفتاری رو از پدرش نسبت به شما یا خودش دیده یا اینکه تو مکالمات تلفنی داد زده ازش ترسیده باید سعی کنه اینقدر باهاش بازی کنه و ارتباط برقرار کنه تا خاطره بدشو فراموش کنه البته برای ایجاد ارتباط شما باید کنارش باشی و کمکش کنی
تا شقایق هست زندگی باید کرد
بچه یه ساله کاملا طبیعی که به مادر وابسته باشه به خاطر شیر دادن و مسائل عاطفی ولی به پدرهم باید وابسته بشه بعضی وقت ها ما خودمون نمیزاریم که پدرها هم بهمون کمک کنن یعنی ازشون نمیخواهیم و تمام مسئولیت بچه را به دوش میگیریم باید به مرد ها گفت خودشون نمیدونن چطور رفتارکنن
هوایِ زمین آلوده شده نظرت چیست به مریخ سفر کنیم ؟ من مشتریِ #تُ باشم تو ماهِ #من
من اصلا نمیچسبونمش به خودم ، وقتی پدرم میاد خونمون حتی اگه یه هفته هم ندیده باشدش بازم میپره بغلش ولی این حس رو نسبت به پدرش نداره این نگرانم میکنه یا وقتی خاله ام میاد خونمون میپره بغلش ، پس چرا اون موقع وابسته مت نیست و منو میبینه ولی نمیخواد بیاد بغلم
سوفی جون من پسرم یکسال و دوماهشه به من وابسته تر از پدرشه ولی اینطوری نیست که جایی بخوام برم پیش باباش نمونه یا پیشش نره میره ولی اول به من وابستست بعد به باباش،آخه علتش کار شوهرمم هست اون کارش اقماری هستش دوهفته سرکاره دوهفته خونه ولی خودم سعی میکنم دو هفته ای که شوشو هستش بذارم بیشتر با اون باشه
مرا هزار امید است و هر هزار تویی 😉