خب خب فعلا تا آموزش امروزمون بیاد وارد عمل بشهه😍(منتظر نظر سنجیم)بریم آموزش یه حلوای زعفرونی خوشمزه رو بدیممم چون خیلیا خواسته بودن🤩❤🤤بریم سراغششش
۱.حلوا مقدارش به این صورت که یک پیمانه آرد.. یک پیمانه شکر.... یک پیمانه آب.... یک چهارم پیمانه گلاب... زعفرون دم کرده.... کمی هل.... کمی کره...روغن مایع نصف پیمانه همه رو کنار دستمون میزاریم
۲.شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا شکر حل شه نباید بجوشه فقط گرم شه و شکر حل شه
۳.شکر که حل زعفرون رو اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم میزاریم کنار سرد شه
۴.آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه نه خیلی یکم قهوه ای شه فقط .من با شعله متوسط ۳۰ دقیقه تفت میدم
بعد اونو الک کردم تو طرف دیگه بعد دوباره ریختم تو ماهیتابه و روی حرارت گذاشتم بعد پنجاه گرم کره (میتونید حذف کنید و کلا روغن بریزید یا کمتر بریزید ولی عالی میشه) رو اضافه کردم به آرد تا ذوب بشه حالا روغن مایع رو کم کم اضافه کنید (یکباره نریزید چون روغن پذیری اردها متفاوته و ممکنه خیلی شل بشه و بعد حلواتون روغن بندازه) تاجایی اضافه کنید کمی رقیق بشه فقط کمی مثل عکس
۵.حدود پنج دقیقه دیگه سرخش کردم پودر هل و اضافه کردم شعله رو خاموش کردم در آخر شهد و کم کم ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت و جمع شد اونو چند بار گهواره کردم
تمام حلوای خووووشمزمون امادس.نوش جان
این مقدار مواد دو تا پیشدستی به اندازه زیر بهتون میده:)