2777
2789

خب خب فعلا تا آموزش امروزمون بیاد وارد عمل بشهه😍(منتظر نظر سنجیم)بریم آموزش یه حلوای زعفرونی خوشمزه رو بدیممم چون خیلیا خواسته بودن🤩❤🤤بریم سراغششش

۱.حلوا مقدارش به این صورت که یک پیمانه آرد.. یک پیمانه شکر.... یک پیمانه آب.... یک چهارم پیمانه گلاب... زعفرون دم کرده.... کمی هل.... کمی کره...روغن مایع نصف پیمانه همه رو کنار دستمون میزاریم

۲.شکر و گلاب و آب و باهم بزارید تا شکر حل شه نباید بجوشه فقط گرم شه و شکر حل شه

۳.شکر که حل زعفرون رو اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم میزاریم کنار سرد شه

۴.آرد و تفت بدید تا زمانی که رنگش تغییر کنه نه خیلی یکم قهوه ای شه فقط .من با شعله متوسط ۳۰ دقیقه تفت میدم

بعد اونو الک کردم تو طرف دیگه بعد دوباره ریختم تو ماهیتابه و روی حرارت گذاشتم بعد پنجاه گرم کره (میتونید حذف کنید و کلا روغن بریزید یا کمتر بریزید ولی عالی میشه) رو اضافه کردم به آرد تا ذوب بشه حالا روغن مایع رو کم کم اضافه کنید (یکباره نریزید چون روغن پذیری اردها متفاوته و ممکنه خیلی شل بشه و بعد حلواتون روغن بندازه) تاجایی اضافه کنید کمی رقیق بشه فقط کمی مثل عکس

۵.حدود پنج دقیقه دیگه سرخش کردم پودر هل و اضافه کردم شعله رو خاموش کردم در آخر شهد و کم کم ریختم و تند تند مخلوط کردم تا خوب جمع بشه همین بعد اینکه حلوا خوب مخلوط شد و خودشو گرفت و جمع شد اونو چند بار گهواره کردم 

تمام حلوای خووووشمزمون امادس.نوش جان

این مقدار مواد دو تا پیشدستی به اندازه زیر بهتون میده:)

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

@atlas25    

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میزان آرد و شکر و آب باید همه برابر باشه .

منطور از پیمانه یک لیوان دسته دار فرانسوی هست

عالی اما زعفران کم ریختی

میتونید بیشترش کنید😍😍

ممنون از تماشا

هروقت آموزش چیزای خوشمزه گذاشتی لطفا منم تگ کن😋

تیکر روزی که بهم میرسیم🤤😍بنظرم قوی ترین دارو، همین قرص بودن دلامون به خداست😌❤تآ زمآنی که رسیدن به تو امکآن دآرد💕 🖇زندگی درد قشنگیست که جریآن دارد🍃♥️        هرچی بزرگتر میشم،هرچی بیشتر تجربه میکنم، تهش فقط یه واقعیته؛                                   آدما فقط از دور قشنگن:)      🤚🏻یک اعتراف:  من همیشه می ترسیدم ک سنم رو به کسی بگم،همیشه هرکس از سنم رو  میپرسید میگفتم ۱۶،۱۷،۱۸ هستم...!اما الان ترس از قضاوت شدن حالم رو بد نمیکنه بلکه دروغ گفتن حالم رو بد میکنه...!من یه دخترم که تازه ۱۵ سالش میشه،میدونید علت دروغم چی بود؟اینکه برخی از کاربرها  به من توهین کنند،و هی شعار بدن کودک همسری و.... اما شما از زندگی هیچکس خبر ندارید ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید ک باعث بشه دل یک نفر بشکنه...از همه کسایی که سنم رو بهشون دروغ گفتم معذرت میخوام 🙂🌼  
هروقت آموزش چیزای خوشمزه گذاشتی لطفا منم تگ کن😋

چشم حتما

چشم حتما

🌼 

تیکر روزی که بهم میرسیم🤤😍بنظرم قوی ترین دارو، همین قرص بودن دلامون به خداست😌❤تآ زمآنی که رسیدن به تو امکآن دآرد💕 🖇زندگی درد قشنگیست که جریآن دارد🍃♥️        هرچی بزرگتر میشم،هرچی بیشتر تجربه میکنم، تهش فقط یه واقعیته؛                                   آدما فقط از دور قشنگن:)      🤚🏻یک اعتراف:  من همیشه می ترسیدم ک سنم رو به کسی بگم،همیشه هرکس از سنم رو  میپرسید میگفتم ۱۶،۱۷،۱۸ هستم...!اما الان ترس از قضاوت شدن حالم رو بد نمیکنه بلکه دروغ گفتن حالم رو بد میکنه...!من یه دخترم که تازه ۱۵ سالش میشه،میدونید علت دروغم چی بود؟اینکه برخی از کاربرها  به من توهین کنند،و هی شعار بدن کودک همسری و.... اما شما از زندگی هیچکس خبر ندارید ازتون خواهش میکنم قضاوت نکنید ک باعث بشه دل یک نفر بشکنه...از همه کسایی که سنم رو بهشون دروغ گفتم معذرت میخوام 🙂🌼  

سلام یه سوال با نون میکادو چی درس کنم

آیین هستم،،خودمو تعلیق کردم دوباره اومدم...البته اگه کسی منو بشناسه،،،،ولی عضوجدید نیستم،،،بیشتر ب قول دوستان خواننده خاموش بودن......

میتونید ویفر یا شیرینی میکادو درست کنید

ویفر شکلاتی خیلی راحت تر هست بنظر من 

دستورش رو خواستید در خدمتم

راستی همین حلوا رو هم میتونی بزاری لاش و حلوا رولی با نون میکادو درست کنی

خیلی ممنون از توضیحاتتون😍فقط مشکل من اینجاست که وقتی درست میکنم در اخر نمیتونم گهواره کنم ...یعنی همه مراحلو میرم.وقتی شیره رو اضافه میکنم حالت خمیری به خود میگیره و هر چی هم به هم میزنم تا اخر یه خمیر چسبنده تحویل میگیرم.به طوری که حتی نمیتونم با قاشق یا هر چی روشو تزیین کنم همش میچسبه به قاشق...در یخچالم که میزارم خشک میشه به طوری که با هر بار خوردن باید گرم کنم تا یکم با حرارت خودشو باز کنه...موندم مشکل از کجاست🤔😣

خیلی ممنون از توضیحاتتون😍فقط مشکل من اینجاست که وقتی درست میکنم در اخر نمیتونم گهواره کنم ...یعنی ه ...

عه واقعا نمیدونم چرا شاید شیره تون رو کم میریزید

با این اندازه از مواد درست کن دوست خوبم و اینکه توجه کن همه شربت رو بریزی و در چهار مرحله و خوب هم بزنی رو شعله تا به خوردش بره

و یه چیز دیگه شاید اگه فیلم ببینی برات راحت تر شه برو  از پیج آشپزی با سحر ببین که حلواش بینظیره  سحر جون من خودم اینجوری شد که یاد گرفتم❤❤❤

توی اینستا گرام بزن آشپزی با سحر 

حلوا زعفرونی فیلمش هست😋