2777
2789
عنوان

اخ موفرفریا بیاین مراقبت

67 بازدید | 10 پست

بچه‌ها من اصلا از موهام مراقبت نمی کنم و فقط بعد حموم خوشگله 😑

بگین چیکار میکنین فرفریاتون خوش‌حالت میمونه و بعدا فرفریش وز نمیشه

اگه دوست داشتین عکسو میتونین بزارین

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒

مراقبت نمیکنم😐😂

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مراقبت نمیکنم😐😂

می تو😣😣

موهات چجوریه

یک💖دووو👝سعععععع🎈🎈🎈حالااع...😸😸😸😸😸 الماسی چقده گشنگع  ازهمه رنگع😝😝😝 رنگ امضام چرا عوض نمیشع😑😑😁اهای همه گلا میدونن😚😚 من نیام سایتشون خلوته😚😚😚😘😂😂😂😂مو فرفری😍😍چال لپ دارم ی دنیا  اهااای چاپلوس مدرسه😒بیا ....یادم بده چجوری دل معلمارو میبردین😒😒😒😒😒
شامپو ضد وز تو حموم بزن بعد حموم هم سرم مو یا دوفاز

چ شامپویی

می تو😣😣 موهات چجوریه

موهام بشدتتتتت پره

و فره ریزه وقتی شونه میزنم صاف میشه اما به دلیل پر بودن سیخ سیخی میشه😐

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!