2777
2789

خیر غیرحضوری هست 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

ن

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعید میدونم حضوری بشه ولی اگه واکسیناسیون سریع انجام بشه ممکنه باز کنند ولی خب بستگی داره واکسیناسیون زیر ۱۸ سال چجوری انجام بشه تو بعضی از مدارس گفتن فقط چهارماه اول سال تحصیلی غیرحضوریه ... اما به احتمال ۸۰ درصد غیرحضوریه کلا 

من نمیفرستم ، جون بچه هامو که از سر راه نیاوردم ، امروز پسر دوستم فوق لیسانس بود فوت شد واسه کرونا اینهمه خوند و خوند و خوند چی شد ، اصلا میخوام چند سال بچم درس نخونه، اینا که ککشون نمی گزه 

2810