2777
2789

بچه هاا لطفا من رو حمایت کنین😁😍تاپیک قبل رو ببینین لطفااا و از ویدیوم حمایت کنین تا آموزش های دیگه بزارمم🤩😍

میخوام برم  لغو کاربری بزنم با کاربری جدید وارد شم نام کاربری رو بتونم تغییر بدم ولی اگه حمایت کنین یاهمین نام میمونم که گمم نکنید

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبه که انقدر عللاقه داری به اشپزی گلللم😍😍😍😍منم عاشق آشپزیممم

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
نه نمی‌خوایم 😐 فعلا خداحافظ 👋🏻

😪

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
رفتم تاپیک قبلت وایسا برم اپارات ببنم فالوت کنم 

وااای مسی😍

خیلی خوبه که انقدر عللاقه داری به اشپزی گلللم😍😍😍😍منم عاشق آشپزیممم

😍😍😍😍

به به ممنون میشم ویدیوم رو ببینید

کجاس عزیزم من تو تایپیکات ندیدیم میشه لینکشو بدی؟؟؟ 

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
اسی لایک کردم فالوت کردم برات کامنت گذاشتم و اینکه کارت عالیه فردا درست میکنم 😍😍😍😍😍😍😍😍

چقد شما خوبی😚مرسی عزیزم.. حتما درست کنید😁

کجاس عزیزم من تو تایپیکات ندیدیم میشه لینکشو بدی؟؟؟ 

https://m.aparat.com/v/EY5XA

2810