2777
2789
خودمم خیلی وقتا اینکارو میکنم اما میدونی که چاقی یه مشکله که بخش زیادیش رفتاریه و از طریق یادگیری منتقل میشه. خوردن غیر ارادی یکی از اوناست و اینکه غذا به عنوان پاداش باشه!!
ممنون هاله خوبم از مطالبت . مثل همیشه عالی بود.

من به آراد بشقاب و قاشق میدم و یه کم هم میریزم توش که خودش بازی کنه . ولی متاسفانه حتما حتما باید از کارتون مورد علاقش استفاده کنم چون اگر اون نباشه و حواسش پرت نشه اصلا حاضر نیست چیزی بخوره .
الان چند روزی هم میشه که اصلا حاضر نیست از دست من غذا بخوره میگه دست دست یعنی بده دست خودم تا خودم بخورم . وقتی هم بهش میدم فقط بازی میکنه و خیلی بخوره دو قاشقه .
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دریا هم همینکارو میکنه من سعی میکنم همینجوری که خودش مشغول خوردن و پاشیدنه! لابلاش با قاشق یا دست بدم بخوره وگرنه به خودش باشه که همون دو قاشق هم نمیخوره!
ممنون هاله جون ...منم هیچوقت با کارتون به آوین غذا نمیدم یعنی خودش تمایل چندانی نداره وگرنه من بدم نمیومد اینکارو بکنم ...پس با این مطالبی که گذاشتین بهتره حواسش به تی وی گرم نشه....

آوین من از 1 سالگی خیلی علاقه داشت که غذاشو خودش بخوره یعنی اجازه نمیداد من بهش بدم...الان خودش کاملا یاد گرفته چجوری از قاشق وچنگال استفاده کنه وبیشتر مواقع خودش تنها غذاشو میخوره البته با نظارت خودم

بنظرم اگه علاقه دارن به تنهایی غذا خوردن بهشون اجازه بدین بااینکه ممکنه نصف بیشتر غذا رو بریزن ونخورن ولی اینجوری خیلی زود یاد میگیرن و غذا خوردن براشون به بازی تبدیل میشه که باعث میشه لذت ببرن
هاله جون مرسی عزیزم.......................ولی من که رسمآ دارم روانی میشم..........40 روزه مهدیار هیچی نمیخوره.........در روز نهایت نیم وعده و بقیه همش شیر.......
دارم دق میکنم دیگه.....هر راهی هم بگید رفتم...........دیگه حتی دست و دلم نمیره چیزی درست کنم...
دیگه میخوام ببرمش آز ادرار و خون
بمیرم مهسا جون . به خدا حالت رو درک میکنم . آراد هم خیلی وقتها اینطوری میشد . دفعه آخر دکتر گفت شیرش رو کم کن تا حسابی گرسنه بشه وقتی گرسنه بشه دیگه میخوره . و خیلی خیلی تاکید میکرد به بی تفاوتی در مقابل غذا نخوردن . اینکه یه چیزی براش پهن کنی و یکم غذا بذاری جلوش تا خودش بازی کنه بعد خودت یکم یکم با دست بذاری تو دهنش رو هم امتحان کن . شاید نتیجه بده
باور کن درکت میکنم
والدین از امر و نهی‌های بی‌مورد فرزندان بپرهیزند چرا که وسواس بیش از اندازه مادر و بکن نکن‌های شدید به بروز مشکلات عصبی، لجبازی و پرخاشگری کودک منجر می‌شود.
لجبازی بیشتر در فرزندان اول شایع تر است، به این دلیل که مادر می‌خواهد فرزندش را در بهترین شرایط ممکن تربیت کند و کنترل بیشتری بر رفتارهای وی داشته باشد که در نتیجه موجب بروز لجبازی در کودک می‌شود.
به منظور کاهش لجبازی فرزندان، والدین از بکن و نکن های بی مورد در حضور فرزندان بپرهیزند همچنین سعی کنند نظارت ها را در محیط داخل منزل بر روی کودک کاهش دهند و به کودک خود آزادی عمل بیشتری بدهند. هماهنگ بودن پدر و مادر در این زمینه بسیار مهم است.
والدین هنگام انجام رفتار سازنده و خوب فرزندان نیز فرزند را تشویق کنند و با آموزش رفتار سازنده و منطقی سعی کنند جهت کاهش رفتارهای بد از سوی فرزندان برآیند.
برگرفته از بخش اخبار نی نی سایت
وای هاله من فکر میکنم خیلی بکن نکن میکنم . نمیدونما ولی فکر میکنم اینطوریم . وای باید رفتارم رو کنترل کنم تا بفهمم . مثلا به تلویزیون و دستگاههای زیر تلویزیون مثل ویدئو و سی دی و . . . اصلا از اول نذاشتم دست بزنه . یا مثلا به ظرف میوه روی میز و . . . اصلا نذاشتم دست بزنه . الانم اصلا سمتش نمیره که دست بزنه ولی خودم عذاب وجدان دارم . مثلا برای ظرف میوه میگفتم نه ، هرچی آراد میخواد میگه مامان بهش میده . ولی حالا میفهمم که اشتباه کردم چون آراد اصلا علاقه ای به میوه خوردن نداره سمت هیچ میوه ای نمیره . پوست میکنم بهش بدم اصلا نمیخوره ولی اگر از اول خودش خورده بود خوب مطمئنا الانم با لذت میخورد .
حالت پرخاشگری نداره ها اصلا . ولی احساس میکنم با این بکن نکن ها باعث شدم سرکوبش کنم . خیلی ناراحتم .
منم زیادی میگم نکن

چون پسر من واقعا خرابکاره هر چی که دست میزنه حتما خرابش میکنه

وقتی یه چیز خطرناک دستشه تا میگم نکن پرت میکنه و خودش میدویه

-البته خودم فهمیدم که من باعث این کارش شدم و الان به جای اینکه بگم نکن
یواشکی میرم از دستش میگیرم و حواسشو با یه چیز دیگه پرت میکنم

این بهتره هاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید ولی من فکر میکنم این حواس پرتی تا یه سنی نتیجه میده بعد از اون باید چکار کرد
اگه قرار باشه هیچ وقت نگیم نکن اونوقت وقتی بزرگتر بشن دیگه اصلا نمیتونیم بگیم
چون بزگ تر میشن و عاقل تر و به اسونی نمیشه حواسشون رو پرت کرد اونوقت دیگه طاقت شنیدن نه رو اصلا ندارن
من خودم یه سری قانون گذاشتم
مثلا وقتی یه چیزای رو نباید بکنه دهنش میبره سمت دهنش میگم این اصلا کار خوبی نیست چون خیلی کثیفه
وقتی میگم کثیف خودش حواسش هست
یه یه سری چیزا رو اصلا نمیزارم دست بزنه بهش میگم نباید دست بزنی اگه دست بزنی اوف میشی مثل چاقو قیچی
دفتر آشپزی های من http://cafebanoo.niniweblog.com/
ستاره دریایی عزیز منظور بکن نکن گفتن های اضافه ست وگرنه بچه باید یاد بگیره که یه سری کارها رو نباید انجام بده بخاطر مثلا خطری که براش داره. وقتی نه میگیم واقعا منظورمون همون نه باشه! یه وقت هست خودمون هم عادت میکنیم که هی بهشون بگیم نکن دست نزن و... اینجا که زیادیه رو میشه به راحتی حذف کرد مثلا با حواس پرتی یا با امن کردن محیط. مثلا دریا به کابینت های آشپزخونه دست میزنه تو یکیش ظرف های شکستنیه و نه گفتن هم فایده ای نداره من دور دستگیره اون کابینت کش انداختم!!! دیگه از نه گفتن روزی صدبار هم راحت شدم اون هم همینطور!!!
سلام.. واقعا ممنون از مطالب خوبی که می نویسین
آوا دختر من 31 خردادیه، فکر کنم کوچیکترین فنچول این بچه ها باشه
جدیدا خیلی گریهو شده، هر کاری که مخالف میلش باشه میزنه زیر گریه، مثلا میاد میگه پاشو بعد دستم و میکشه و اگه با هاش نرم ، شروع می کنه به گریه و بدو بدو... وقتی تحویلش نمی گیرم.. انگار احساس عدم امنیت می کنه
خللاصه همش میخواد با آدم مشغول باشه... یه جوری که وقتی خانم بیداره.. حتی نمی تونم راحت بیام مطالب شما رو بخونم چه برسه که بخوام چیری هم بنویسم
من نمیدونم این رفتارش طبیعیه یا نه... میشه نظرتون و راهنماییتونو واسم بنویسید.. ممنون مامانای مهربون
مامی آوا
منم تقریبا مشکلم همینه....آوین اصلا خودش تنهایی خودشو سرگرم نمیکنه البته خیلی بهتر شده قبلا که نمیزاشت از کنارش جم بخورم...ولی الان هر کاری که دارم میخوام انجام بدم باید کنارم باشه...مثلا دارم ظرف میشورم میاد درفاصله 30 سانتی من وایمیسته .. براش تی وی گذاشتم نمیره تنها بشینه ببینه حتما باید کنار من باشه گردنشو کلی کج کنه تا بتونه تی وی رو هم ببینه...یا اسباب بازیاشو که میارم اگه در فاصله کمی ازش بشینم بازی میکنه بدون من ولی از جام که بلند شم اونم ول میکنه راه میفته دنبالم...البته این که میگم فقط مال زماناییه که تنهاییم با هم اگه نفر سومی باشه خودش میره بازی میکنه..خانه اسباب بازی هم که میبرمش خیلی خوب ارتباط برقرار میکنه با بچه های دیگه ولی ختما باید منو ببینه وگرنه گریه میکنه و نمیمونه..بنظرتون بزرگ شه این مشکل حل میشه؟بچه های شمام همینطورن؟!!
2810