2777
2789
عالی بود بچه ها ممنون

تازگیها سام وقتی بهش میگم دست نزن با سرعت بیشتری دست میزنه ...بعد نگام میکنه و وقتی اخم میکنم بهم میخنده....

قبلا اصلا اینطوری نبود ..گوش میکرد ...اما الان!!

شماها تو این شرایط قرار نگرفتید؟؟

باید چی کار کنم؟؟
ممنون از مطالب خوبی که گذاشتی هاله جون
یه مدتی هست اریا اصلا حرفمو گوش نمی ده خیلی لج باز شده وقتی بهش می گم این کار رو نکن باز تکرارش می کنه و بعد برمی گرده بهم میگه اه اه
مثلا تو ماشین که هستیم همش دوست داره بره پیشت فرمان منم مجبورم نزارم اصلا با هیچ راهی نمی شه گولش زد میره پیش فرمون سرشو خم می کنه که منو نگاه کننه یعنی من رفتم حرف تو رو گوش ندادم بعد خودشو لوس می کنه که چیزی بهش نگم اگه بهش بگم اریا بیا بهم می گه اَه اُه یعنی می زنمت
عشق ورزیدن را از کویر بیاموزیم که دریا بودنش را به آفتاب بخشید ......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه گفتن قبل از هر چیزی باید با دلیل باشه و قاطعانه
مثلا من دیروز وقتی دریا میرفت سمت بخاری میگفتم نه بعد با خودم فکر کردم وقتی بخاری خاموشه و سرده اگه دست بزنه که میفهمه نه گفتن من الکی بوده! واسه همین چیزی نگفتم یه کم دست زد بیخیال شد! چون اگه نه بگیم و بعد با اصرار اونا کوتاه بیایم خیلی زود یاد میگیرن که نه ما هم مساوی با پشمه!!
یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه یادمون باشه اینه که ظرفیت حافظه کوتاه مدت نی نی ها خیلی کمه و نمیتونن یه چیزی رو زیاد توش نگه دارن. واسه همین هم هست که میبینین صد بار یه بازی یا یه حرکتو تمرین می کنن و باز هم عین دفعه اول ذوق میکنن!!! به همین خاطر منع کردن از چیزای خطرناک و باید با حوصله بارها و بارها تکرار کنیم تا یاد بگیرن.
در ضمن به نظر من نه گفتن لازم نیست همراه با دعوا یا اخم و قهر باشه. اینجوری بچه حس میکنه به خودش داریم نه میگیم در حالیکه منظور ما اون کاره که نباید انجام بده و محبتمون سر جاشه
البته فکر می کنم مقصر خودم باشم که بهش اه یاد دادم اخه یه بار که خورد زمین خیلی گریه می کرد منم برگشتم زمین رو اه کردم گفتم بچه منو می زنی اه اه بعد اروم شد بعد از اون دیگه زدن یاد گرفت حالا نمی دونم چکار کنم که یادش بره
عشق ورزیدن را از کویر بیاموزیم که دریا بودنش را به آفتاب بخشید ......
سلام دوست جوونا بالاخره بعد از یه مدت طولانی منم اومدم.......
بچه ها امیر علی بیش از حد به من وابستس .... تو خونه حتی همش میگه باید کنارم باشی اصلا نمیتونم تنها بزارمش تا با خودش بازی کنه شروع میکنه گریه کردن
بیش از حد جیغ جیغ میکنه ... همش میخواد همه چیو با جیغ زدن بدست بیاره صداش دیگه حسابی رو اعصاب شده چکارش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
به جیغ زدناش توجه کردی که مونده توجه فقط خنده نیست ها اخم، نگاه، گفتن نکن، دعوا کردن و.......... میشه توجه و باعث میشه یه رفتاری تو بچه ها شکل بگیره و بمونه. برای از بین رفتنش باید همه اونا رو حذف کنی و رفتارهای عکسشو بهشون توجه مثبت بدی و صبر و حوصله به خرج بدی تا بذارتش کنار!
ولی خدایش جیغ جیغ کردناش خیلی بانمکه من اون روز خونه گلناز فیلم گرفتم ازش!
اره هاله بیشتر دعواش کردم که نکنه این کارارو..... یعنی بی تفاوت باشم اصلا عکس العمل نشون ندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توجه مثبت یعنی چی؟؟؟؟؟؟ دست بزنم براش تشویقش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پرو میشه میترسم ادامه بده اساس.......
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...
اینکه نمیذارن تکون بخوری دردسره . به من وصله باورتون نمیشه یه روزایی مثل این کولی ها میبندم پشتم آخه نمیذاه تکون بخورم بعد دستم هم دیگه درد میگیره اینقدر میاد توی بغل
مجبورم یا بذارم توی آغوش یا ببندم پشت کمرم کار کنم . چی کار کنم ؟
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
هیچ عکس العملی نشون نده افسان نه خنده نه اخم و نه دعوا! مشغول کار خودت باش. هر وقت جیغ نزد یا آروم صدا درآورد برعکس کلی بغلش کن و تشویقش کن به مرور زمان یاد میگیره که اون رفتار قبلی دیگه توجهی رو جلب نمیکنه عوضش عکس اون رفتار چرا
افسان عزیزم خیلی جات خالی بود - خوشحالم که آمدی

افسان جون برای کارهایی غیراز جیغ زدن تشویقش کن - حتی برای سکوتش تشویقش کن و براش دست بزن و بغلش کن ولی وقتی جیغ میزنه حتی نگاهش هم نکن.
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
هاله جان با اجازه این مطلبی رو که پیدا کردم درباره جیغ زدن میذارم :

جیغ زدن کودکان اغلب ابزاری است برای رسیدن به خواسته هایشان، گاهی نیز شیوه بیان خود و شیوه ارتباطی است و گاهی این دو حالت با هم در می آمیزد. رعایت نکات ذیل در برخورد مناسب با این مشکل مناسب است:

1) وضعیت رشدی کودک خود را در نظر بگیرید/ تا قبل از 18ماهگی به طور طبیعی آواها، گریه و جیغ شیوه ای برای بیان خود و برقراری ارتباط و جلب توجه دیگران است. جیغ زدن در این مرحله با شدت و دفعات معمولی، امری طبیعی است. این نوع رفتار ها در مرحله پیش زبانی طبیعی بوده و به مرور زمان کم می شود. اگر والدین صبور باشند و با شوخی یا جدی، جیغ زدن ها را تقویت نکنند این دوره با کمی دشواری سپری می شود اما اگر به صورت افراطی به کودک بی توجه باشند و یا به جیغ زدن کودک حساس بوده و واکنش های افراطی نشان دهند این مرحله طولانی می شود و گاهی در مراحل بعدی که کودک توانایی بیان کلامی پیدا می کند جیغ زدن را وسیله ای برای جلب توجه و بیان خود قرار می دهد.
2) ) رفتار جیغ زدن را تحلیل کنید/ از آن جا که کودک توانایی اولیه بیان خواسته خود از طریق ایما و اشاره و به کار بردن جملات ابتدایی را ندارد ممکن است جیغ زدن، ابزار کودک برای تحمیل خواسته های خود به دیگران باشد و برای برخورد مناسب با آن باید دید کودک در چه زمان هایی، به چه دلیلی، به چه اندازه و چگونه از این رفتار استفاده می کند و به ویژه مشخص شود در هنگام و در پایان جیغ زدن واکنش دیگران به این رفتار کودک چیست؟
3) جیغ زدن را در کودک تقویت نکنید/ یکی از مهم ترین عوامل پرخاش و جیغ کودکان، آن است که والدین پس از جیغ زدن و سر و صدا راه انداختن در مقابل خواسته کودک تسلیم می شوند. جیغ زدن کودک با رسیدن به خواسته اش و یا با تغییر وضعیت به نفع او پایان می یابد و کودک یاد می گیرد هرچه بیشتر جیغ بزند مزایا و امتیاز های بیشتری به دست می آورد
2810