2777
2789
عنوان

مردای کدوم شهر واسه ازدواج بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 183 پست
بیغیرت ترین کرد کردکرمانشاهه...‌🤬🤬🤬🤬🤬🤐🤐🤐🤐🤐بووووووق

چرا اینقدر عصبی؟

چیزی دیدی؟

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
اصلا روی لباس اینا حساس نبود واقعا بی رگ بود  خیلی ام ادعا داشت که روشن فکره  فقط چ ...

تعریفتون از غیرت چیه؟

همینجوری میپرسم 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کوردکرمانشاه .اصلااصلا.یعنی یه سرسوزن غیرت نداشت  به من میگفت خودت بروخرج خودت ودربیارخودش میخو ...

کرد کرمانشاه بی غیرت ترینه و اصلا اصلا کرد نیست بیییییب🤬🤬🤬🤬

یه خانوم هستم ازاین شخصیت خوشم میاد😍.
وایییی ادرس بده من تیر و طایفه مو بفرستم کلاس خصوصی 😆😆😆

شما و تیر و طایفه و کلا اقواماتون روی چشم ما جا دارین 😘

همسرم کل کارای خونه باباش رو خودش انجام میداد چون مادر شوهرم اتروز داره متاسفانه 

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
شما غیرت رو با بددل بودن اشتباه میگیرین

خب تقریبا همونه دیگه غیرت که شدت بگیره میشه بددلی در کل حتی غیرتم خوب نیست چه برسه به اینکه شدت بگیره

مثلا از نظر شما غیرت یعنی چی؟🤔

البته اینکه میگم غیرت خوب نیست منظورم این نیست که آدم سیب زمینی خوبه ها به هرحال عشق مالکیت میاره ولی غیرت یعنی کنترل گری

NVD❤
عزیزم شما کوردی و خب طبیعیه که بخوای دفاع کنی ولی قبول کن که بعضی از فرهنگ های کردا خیلی تعصبی و زن ...

اره عزیزم هست ولی نه به این صورت که دوستان میگن 

همیشه گفتن شنیدن مثل دیدن نیست اونم نه یکی دوتا 

من خودم از بچگی اینجا بودم جاهای دیگه رو نگفتم گفتم کردستان حداقل چنین چیزی واقعا کمه ♥️🙏

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
من خودم کورد هستم و بچه سنندج کسایی که اصطلاحا قدیمی باشن اره اینجورین ولی از دهه ۶۰ به بعد چنین چیز ...

نه نیومدم

اره خب به هرحال نسل جوون دیگه این تفکرات قدیمی رو قبول ندارن ولی فرهنگیه که بین کوردا بوده دیگه حالا هرچند هم در حال کم رنگ شدن باشه همه جا بد و خوب هست

ولی مثلا من کورد کرمانشاه میشناسم دقیقا تمام این اخلاقای بدی رو که گفتم دارن با اینکه جوونن😐

NVD❤
خب تقریبا همونه دیگه غیرت که شدت بگیره میشه بددلی در کل حتی غیرتم خوب نیست چه برسه به اینکه شدت بگیر ...

غیرت همون حسادت خانماس روی شوهرشون ولی از نوع مردونش

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
نه نیومدم اره خب به هرحال نسل جوون دیگه این تفکرات قدیمی رو قبول ندارن ولی فرهنگیه که بین کوردا بود ...

پس میشه همون که من گفتم پیرو راه پدر و اجدادشون 

اپدیت نیستن 😅

کوردم😍 کاربری دست دونفره 
غیرت به لباس و اینا که چیزی نیست  اما من دوست داشتم مواظب روحم باشه مواظب باشه با حرفاش و کارا ...

آها ممنون که جواب دادید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
جنوب همه شون که عرب نیستن .مثلا بوشهر ک ما هستیم شهر بی امکاناتیه ولی خیلی  امنه. اکثرا شیراز ...

اهان چه خوب

من بوشهری ها رو نمیشناسم ولی تا جایی که شنیدم عربا خیلی پسر دوستن و این توی قرن ۲۱ فاجعه ست😐و خیلی زناشونو سر این موضوع اذیت میکنن و بزرگ طایفه حتی میتونه واسه رنگ لباس زیرشونم تصمیم بگیره

NVD❤
2810