2777
2789
عنوان

مردای کدوم شهر واسه ازدواج بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 183 پست
اهان چه خوب من بوشهری ها رو نمیشناسم ولی تا جایی که شنیدم عربا خیلی پسر دوستن و این توی قرن ۲۱ فاجع ...

نمیدونم عرب ها نیستن اطرافم

ولی مردای جنوبی واقعا خوبن برا خانوماشون.اکثرا اموالشون بنام خانوم میکنن.خود من زایمان کردم پدر شوهرم برام گوسفند قربانی کرد و خیرات داد .هدیه هم طلا داد.مادر شوهرم حتی لباسامم میشست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اگر بچت دختر بود بازم این کارو میکردن؟ دیدی واسه کسی این کارو کنن؟

اتفاقا نسل جدیدشون دختر دوستن. الان من فامیل خودم همگی مثلا برا پسرشون ماشین بخرن برا دخترشونم میخرن.یا خونه.یه مورد هس جنوب اکثر خانواده ها خونه و ماشین اول زندگی میدن به بچشون و اکثرا از صفر شروع نمیکنن .اون مدلی ک شما میگی هم تو دوستام دیدم ولی کمه و تو همه شهرها همه مدل ادم هست.

اصلا و ابدا... ما یکی از فامیلامون تهرانی اصیله از اونا که جد اندر جدش تجریش بودن یعنی پوست زنشو کند ...

عموهایه من کلا همشون زن دوستن هرکیم که تهرانی بوده خیلی خوبه اونی که تو میگی عقده ایی هستش

اهان چه خوب من بوشهری ها رو نمیشناسم ولی تا جایی که شنیدم عربا خیلی پسر دوستن و این توی قرن ۲۱ فاجع ...

حرفای شما کاملا درسته

من خودم خوزستانیم البته عرب نیستم ولی حرفاتون درباره عربها رو تایید میکنم

متاسفانه بقیه با تعصب و چون خودشون هستن حرف غیر از واقعیت میزنن ...

حیف که من این آیتم رو نمیتونم پاس کنم اونم بخاطر ۲سانت

اخییی 

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
بخاطر ۲سانت مسیر زندگی عوض شدن واقعا آخییی داره

😄😄

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
2810