دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا ی نفر کرد بود گفت ما سن پایین دخترامون ازدواج میکنن که کمتر دست از پا خطا کرده باشن اگه بدونیم ...
شوهر منم کرده یبار حرف سر خیانت زنها و دوست پسر بازیهایی که جدیدا مد شده بین خانمها بود که گفت من اگه بدونم خدای ناکرده زنم خطایی کرده طلاقش نمیدم که بره راست راست بگرده به ریشم بخنده میرم می کشمش .😊
خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
والا ی نفر کرد بود گفت ما سن پایین دخترامون ازدواج میکنن که کمتر دست از پا خطا کرده باشن اگه بدونیم ...
خخخخ میومدی فامیلاشوهراول من ومیدیدی .مادرشوهرم صیغه ی یه مردی شده بود۱۵سال ازخودش کوچیکترزن دوم مرده شدهدبود.خواهرشوهرم ۷تاشوهرکرده بودمتولد۶۶بودازآخری ام یه بچه آوردودوباره طلاق گرفت .خواهرشوهربزرگم شوهرودخترپسربزرگ داشت دوست پسرم داشت .تازه پسراوداداشاذوق میکردن .ایناکوردبودن وغیرتی مثلا.خداشاهده لخت جلوهم راه میرفتن