2777
2789
عنوان

مردای کدوم شهر واسه ازدواج بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 183 پست
من فک کردم واقعا تو این چیزا هم غیرت دارن🙁

خب دارن تا حدودی اما مثل ترک ها سخت نمیگیرن .البته این قضیه عمومیت داره و صد در صدی نیست .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعااااااا تنها چیزی ک بیشتر از تمام مردهای سراسر دنیا دارن غیرته اوه اوه اوه

من متوجه نشدم حالا غیرت دارن یا ن 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
به عنوان نردبون میخای ازش استفاده کنی?? بیشتر از ١٩٠ خوب نیس  

حالا شاید لازم شد🙁😂

من از یک و ۹۲ دیدم هیکلی بود خوب بود 

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
منظورم یه قوم خاص نبود من خودم جنوبم و دیدم مرداشونو

البته گفتم که همه رو نمیشه به یه چشم دید ولی خب چون بیشتر جنوبیا عربن گفتم فرهنگشون خیلی زن ستیزه 

البته فقط اینا نیستن فرهنگ تمام قومیت های ایران اینجوریه 

آدم باید بگرده یه آدم خوب پیدا کنه نه شهر😑

NVD❤
من متوجه نشدم حالا غیرت دارن یا ن 

اونای که برخورد داشتن گفتن رو خانمشون ندارن

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
خب دارن تا حدودی اما مثل ترک ها سخت نمیگیرن .البته این قضیه عمومیت داره و صد در صدی نیست .

اره خب همع جا همه جور ادمی هس

والا ی نفر کرد بود گفت ما سن پایین دخترامون ازدواج میکنن که کمتر دست از پا خطا کرده باشن اگه بدونیم ...

شوهر منم کرده یبار حرف سر خیانت  زنها و دوست پسر بازیهایی که جدیدا مد شده بین خانمها بود که گفت من اگه بدونم خدای ناکرده زنم خطایی کرده طلاقش نمیدم که بره راست راست بگرده به ریشم بخنده میرم می کشمش .😊

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خودت چندتایی  من با اینکه قدم بلنده بیشتر از ١٩٠ بدم میاد باشه طرفم

۱۷۰ 

والا ی نفر کرد بود گفت ما سن پایین دخترامون ازدواج میکنن که کمتر دست از پا خطا کرده باشن اگه بدونیم ...

خخخخ میومدی فامیلاشوهراول من ومیدیدی .مادرشوهرم صیغه ی یه مردی شده بود۱۵سال ازخودش کوچیکترزن دوم مرده شدهدبود.خواهرشوهرم ۷تاشوهرکرده بودمتولد۶۶بودازآخری ام یه بچه آوردودوباره طلاق گرفت .خواهرشوهربزرگم‌ شوهرودخترپسربزرگ داشت دوست پسرم داشت .تازه پسراوداداشاذوق میکردن .ایناکوردبودن وغیرتی مثلا.خداشاهده لخت جلوهم راه میرفتن

کوردکرمانشاه .اصلااصلا.یعنی یه سرسوزن غیرت نداشت  به من میگفت خودت بروخرج خودت ودربیارخودش میخو ...

آقا واقعا؟

شاید اون آقا استثنا بوده وگرنه تا جایی که من میدونم کردا خیلی تعصبین 

خودم یه کرمانشاهی میشناسم اصن زنش نمیتونه جم بخوره انقدر که غیرت الکی به خرج میده 

NVD❤
2810