2777
2789
عنوان

مردای کدوم شهر واسه ازدواج بهترن

| مشاهده متن کامل بحث + 4039 بازدید | 183 پست
تا تعریف غیرت چی باشه

جوابمو گرفتم .حق با دوستان بود

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙄 واقعا؟ کرد کجا بود؟ من فک میکردم خیلی غیرتین

کوردکرمانشاه .اصلااصلا.یعنی یه سرسوزن غیرت نداشت  به من میگفت خودت بروخرج خودت ودربیارخودش میخوردومیخوابیدتوخونه .منم خرجم ومامانم میداد

من فک کردم واقعا تو این چیزا هم غیرت دارن🙁

نه تو این چیزها حس خواهر برادری زیاد دارن اوصولا راحت هستن و زیاد گیر نمیدن .

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

افریده نشده هنوز 😝😝

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اصلا روی لباس اینا حساس نبود واقعا بی رگ بود  خیلی ام ادعا داشت که روشن فکره  فقط چ ...

کسی که به همسرش بعنوان یه ادم عاقل و بالغ که قدرت تشخیص خوب و بد رو داره و میدونه چی بپوشه و چی نپوشه و کجا بره و کجا نره و....نمیگه بی رگ.

۲متر خوبه؟

اره گفتم که هرچی بلندتر بهتر😄

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
اره گفتم که هرچی بلندتر بهتر😄

به عنوان نردبون میخای ازش استفاده کنی??

بیشتر از ١٩٠ خوب نیس  

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
کوردکرمانشاه .اصلااصلا.یعنی یه سرسوزن غیرت نداشت  به من میگفت خودت بروخرج خودت ودربیارخودش میخو ...

😑ای بابا

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
منم‌ بچه بودم گول همین غیرتی بودنشون وخوردم خداشاهده دریغ ازیه ذره غیرت 

والا ی نفر کرد بود گفت ما سن پایین دخترامون ازدواج میکنن که کمتر دست از پا خطا کرده باشن اگه بدونیم که قبل ازدواج حتی دست یه نامحرمو گرفته باشن طلاق نمیدیم خونشو میریزیم

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
2810