2777
2789
عنوان

حالم خیلییی بده میخوام خودمو بکشم خیلی خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 26 پست
ای بابا من ارشد دولتی قبول شدم خانوادم بم گفتن خب که چی ...باید بری سرکار کلا زدن تو حالم در حالیکه ...

عزیزم  روزانه چه قدر خوندین. من میخوام کنکور بدم سال دیگه اصلا هیچی نخوندم تا الان خیلی سخته ؟ با نخوندن میشه دانشگاه دولتی مجاز شد ؟ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

_ می‌خواهم بگویم : درست می‌شود...
دنیا بر یک قرار نمی‌ماند ،
در همیشه روی یک پاشنه نمی‌چرخد...
می‌خواهم بگویم : عیبی ندارد که غم و غصه و نگرانی ، بیخ گلویمان را چسبیده و کارد به استخوانِ طاقتمان رسیده... همه‌ی اینها را می‌خواهم بگویم ولی...
راستش دیگر خجالت می‌کشد آدمی..
این حجم از اخبار بد...
این حجمِ از دست دادن ها...
زبانم را گره زده و دستم را برای نوشتن خوبی‌ها لمس...
بوی مرگ مشامِ مان را لحظه‌ای راحت نمی‌گذارد ! در عوض می‌گویم خدایا ! دیگر بس است..
لطفا خودت وارد عمل شو و هوای احوالات نگرانمان را داشته باش !
سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
ای بابا من ارشد دولتی قبول شدم خانوادم بم گفتن خب که چی ...باید بری سرکار کلا زدن تو حالم در حالیکه ...

عزیزم الان قشنگ دارم درکت میخونم 

مامانم اصلا بین منو داداشم خیلی فرق میزاره.... اما با این حال ک م دوستش دارم.

اخه این همه چرا من اخه 

کی گفته فقططط تو؟!هااان؟ خواهر من با ۴۰ سال سن هنوز زیر کمر بند و لگد شوهرش بدنش کبود میشه ارزو یه غذای درس حسابی داره یه پول تو جیبی الهی بمیرم براش😔 دم نمیزنه بخاطر بچه هاش 

کی گفته فقط تویی

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
کی گفته فقططط تو؟!هااان؟ خواهر من با ۴۰ سال سن هنوز زیر کمر بند و لگد شوهرش بدنش کبود میشه ارزو یه غ ...

عزیزم، حالم از این جور شوهرا ببخشیدا بهم میخوره 

اره میدونم🙂💔

عزیزم  روزانه چه قدر خوندین. من میخوام کنکور بدم سال دیگه اصلا هیچی نخوندم تا الان خیلی سخته ؟ ...

با نخوندن نه نمیتونی قبول بشی 

۶ماه تا یکسال خوندن میتونی قبول شی

گل دختر نازم آرامش
عزیزم الان قشنگ دارم درکت میخونم  مامانم اصلا بین منو داداشم خیلی فرق میزاره.... اما با این حا ...

خوب دیگه پس پاشو تلاش کن برای چیزیکه میخوایی شانس ما خانوادمون پشتمون نیست پس خودمون باید دلمون برای خودنون بسوزه

گل دختر نازم آرامش
با نخوندن نه نمیتونی قبول بشی  ۶ماه تا یکسال خوندن میتونی قبول شی

درحال تحصیلیم. نمیدونم چیا بخونم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

[QUOTE=205570135]منابع رشته تحصیلیت رو سرچ کن یا حتی از اساتید بپرس[/QUOTE

ممنونم ❤