2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یکی ناراحتم. تا جاییکه تصمیم دارم قطع ارتباط کنم. یعنی با حرفهاش و رفتارش آزارم میده. میتونید حست ...

ببین شما یه فرد خیلی عاقلی هستی، افکار درستی هم داری و استانداردهات مشخصن

این کار رو میخوای برای روح و روانت بکنی چون خیلی مهمن ودی عذاب وجدان هم داری که اینم از مهربونیت هست

باید انرژیت رو بذاری برای زندگی و اهداف خودت

نذار این افراد مسمومت کنن با حرفها و انرژی منفیشون

ارتباطت رو خیلی کم میکنی ولی قطع ارتباط برای همیشه نه، حس نمی کنم برای همیشه قطع کنی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
خاک برسرش 

کوتاه مدته و خانمه زود خارج میشه ازین رابطه

برای زندگیت باید‌بجنگی

با کار کردن روی خودت و افزایش انرژی درونیت

از یه روانشناس خوب کمک بگیر عزیزم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
کوتاه مدته و خانمه زود خارج میشه ازین رابطه برای زندگیت باید‌بجنگی با کار کردن روی خودت و افزایش ا ...

دیگ خیلی داغون شدم عزیزم واقعا دارم از درون میپوکم خیلی تو زندگیم باهاش کنار اومدم اندازه جونم دوسش دارم اما اون خودم حس میکردم امروز داره خیانت میکنه 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
کوتاه مدته و خانمه زود خارج میشه ازین رابطه برای زندگیت باید‌بجنگی با کار کردن روی خودت و افزایش ا ...

یبارم قبلا جوابمو داده بودی اگ یادت باشه من شمارو‌تو ذهنم داشتم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
ببین شما یه فرد خیلی عاقلی هستی، افکار درستی هم داری و استانداردهات مشخصن این کار رو میخوای برای رو ...

دقیقا بخاطر مهربونیم دلم نمیاد. 

درست گفتید. رابطه نزدیک داریم. نمیتونم کامل قطع کنم. 

میتونید راهنمایی کنید. چطور انرژی بذارم برا خودم. چون واقعا ناخودآگاه افکار منفی هست. گاهی نمیتونم کنترل کنم.

برا یه مسئله معنوی در حد توانم تلاش کردم‌. به اون چیزی که میخوام میرسم حستون چیه؟ 

ببخشید سوالام زیاد شد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
لطفا برای منو بگو من حالم اصلا خوب نی هر چی برام پیش میاد بگو خواهش 

ببین شروع جدیدی تو زندگیت خواهی داشت

لازمه اون رابطه اشتباه رو کات کنی برای همیشه و خودتو التیام ببخشی، اروم بگیری، زخم هایی که دیدی رو درمان کنی

الان وقت استراحته

وقت چالش و ادم های محتلف نیست که با بقیه درگیر شی

تنهایی خودت رو بپذیر

مسائل زیادی برات روشن میشه، افرادی میان و راهنماییت میکنن

تو به شدت به سکوت و انزوا نیاز داری

تا حقایق زیادی رو تو قلبت پیدا کنی

باید تو سکوت باشی تا هدایت بشی

اروم بگیر، چند روز گوشی رو بذار کنار، مدیتیشن کن، نماز و دعا بخون برای ارامش خودت

با کسس درگیر نشو

منتظر اگاهی باش

یبارم قبلا جوابمو داده بودی اگ یادت باشه من شمارو‌تو ذهنم داشتم

راستش یادم نمیاد 😊😊😊☺

راستش یادم نمیاد 😊😊😊☺

🥰🥰

دیگ خیلی داغون شدم عزیزم واقعا دارم از درون میپوکم خیلی تو زندگیم باهاش کنار اومدم اندازه جونم دوسش ...

دقیقا باید رو خودت کار کنی

خودتو پیشرفت بدی، روحی، جسمی

استقلال پیدا کنی

اهداف زندگیتو پیدا کن و تلاش کن بهش برسی، اونوقت موفق خواهی شد.

این زندگی به جدایی نمیرسه، همسرت خرابکاری میکنه هی ولی‌برمیگرده.

انقدد پیشرفت کن و انرژیتو بالا ببر، قدرت درونیتو

اونوقت می‌بینی‌همسرت هم تغییر میکنه

دقیقا باید رو خودت کار کنی خودتو پیشرفت بدی، روحی، جسمی استقلال پیدا کنی اهداف زندگیتو پیدا کن و ...

همش دارم گریه میکنم خیلی سعی میکنم خودمو بیخیال نشون بدم با همسرم مهربون باشم ولی دلم داغونه فقط دلم میخواد این ماه مادر شم همین 

ینی چی نفهمیدم ینی باید همیشه تنها بمونم؟

با این همه عجولی و حالت تهاجمی و یاس، به جایی نمیرسی

دوباره بخون، اینبار اروم و ار خط رو چندبار بخون

من نگفتم برای همیشه

یه مدت کوتاه حدود ۶ ماه نیاز داری که اروم بگیری و همه چیز رو تو خودت حلاجی کنی.