2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کی ازدواج میکنم ؟شغلش چیه؟پولداره ؟سنتی یا مدرن ازدواج میکنم؟اخلاقش چجوریع مرسی🧡

تا ۳ ۴ سال

پولدار نیست و خیلی با هم دعوا خواهید داشت

از طریق دوستی اشنا میشید و ازدواج میکنید، من مخالفت پدرتم حس میکنم ولی تو توجهی نمیکنی

ادمی هست در کل که تازه شروع کرده و اول راهه زندگی هست

ادم پرتلاشی است ولی نباید خیای از شاخه های مختلف بهم بپرسه باید متمرکز جلو بره

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اسم زهرا اسم مامانم سهیلا ایا شوهرم خیانت میکنه کی بچه دار میشم زندگیم چحوری میشه خیلی سختی میکشیم&n ...

این واسه اون یکی‌ دوستمونه

من فال نمیگیرم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
یکی هست زن بدجنسی کرونا گرفته حالش بد بنظرت زنده میمونه یا نه

زنده میمونه

این واسه اون یکی‌ دوستمونه من فال نمیگیرم

خب مگ حس شیشم نداری میگی شوهرم بهم خیانت میکنه یان

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
زمان ازدواجم و خصوصیاتش رو بگید.

تا ۲ سال دیگه

ادمیه که میاد و زندگیتو پر از تغییر و تحول میکنه

حتی فکرت رو مثبت تر میکنه

خییلی خیلی تغییرت میده

شغلش ازاده

در کل خیلی مستقله

وصع مالیش خوبه

مهربون و گرمه

خیلیم مطالعه میکنه

خب مگ حس شیشم نداری میگی شوهرم بهم خیانت میکنه یان

متاسفانه بله

تا ۲ سال دیگه ادمیه که میاد و زندگیتو پر از تغییر و تحول میکنه حتی فکرت رو مثبت تر میکنه خییلی خی ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتید

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
متاسفانه بله

باهمون دوست دختر قبلیش یا یکی دیگ

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
😘

زمان دقیقتر ازدواجم رو میتونید. بگید. آشناست یا غریبه؟

از یکی ناراحتم. تا جاییکه تصمیم دارم قطع ارتباط کنم.  با حرفهاش و رفتارش آزارم میده. میتونید حستون رو بگید چرا؟ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲