2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنکورت خوب میشه نتیجه اش ولی سختی زیاد داره اما نتیجه اش خوب میشه همسرت در اینده وصع مالی خوبی داره ...

حس ششمی؟؟ من ی دختر دارم اخرماه واسه دومی اقدام میکنم جنسیتش جی میشه؟، از اخلاقای شوهرم میگی؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
کنکورت خوب میشه نتیجه اش ولی سختی زیاد داره اما نتیجه اش خوب میشه همسرت در اینده وصع مالی خوبی داره ...

ععع یکی دیگه هم گفت مغازه دار خخخ 

آشناس یا غریبه 

بنظرت پزشکی قبول میشم 

ماه تولدممم میشه بگی

انتظار افتاده وعده نیوفتاد احتمال ۷۰درصد پسر میشه

خدا از دهنت بشنوه.دعام کن.. دیگه چیزی نیفتاده واسم؟؟

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
وعده ۸ افتاده ۸ ماه یا ۸ هفته یا هشتم ماه  یا برج ۸

ممنون عزیزم♥️♥️🥰🥰

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم