خوشحال1381 مدیر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3420 عنوان حس ششم داریم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 216 پست بگه لطفن 1400/06/08 | 02:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روووژان عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 5576 ببین مدیتیشن کن، خیلی موثره مثلا پاکسازی چاکرا یا یوگا انجام بده بله اون چیزی که مد نظرت بود و واس ... حس شخص مد نظرم بهم ؟؟؟کی خبری ازش میشه؟
zeyanb_b عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 3255 هر فکر منفی که اومد بهش بگو بسه و بعد ۳ تا نفس عمیق بکش اگه دیدی ادامه داره، ناخنتو به شکا دردناکی ... عزیزم خواهشا جواب منو بدهه😭
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7232 عزیزم میتونی بم بگی ب عشقم میرسم یا نه؟ اگه اره طلاق تو سرنوشتمون هس؟ اره میرسی ولی سختی زیاد دارهمخالفت زیادی هست و زندگیتون پر از تنش خواهد بود ولی کج دار و مریز ادامه میدید و جدا نمیشید وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
zeyanb_b عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 3255 اره میرسی ولی سختی زیاد داره مخالفت زیادی هست و زندگیتون پر از تنش خواهد بود ولی کج دار و مریز ادام ... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی گلم میشه فقط بگی زمان رسیدنمون کی هست تقریبامن یبار یکی بهم گفت طلاق میگیرید اصن ذهنمو بهم ریخته بخدا یکی دوسال پیش بم گفت تا الان مث خوره شده ب جونم
aros137138 عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2956 هر فکر منفی که اومد بهش بگو بسه و بعد ۳ تا نفس عمیق بکش اگه دیدی ادامه داره، ناخنتو به شکا دردناکی ... من بعضی وقتا پیش خودم میگم حذف حس میکنم همین فکرای منفیه ک الان شوهرم خیانت میکنه ⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم. خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7232 حس شخص مد نظرم بهم ؟؟؟کی خبری ازش میشه؟ اون ادم مسئولیت سنگینی داره انگار و بار زیادی رو دوشش هستحس میکنم قلبشم پر از درد و مشکله که خیلی مطرح نمی کنهخیلی خیلی تحت فشارهخبری ازش نمیشه که بگی میاد واسه ازدواج و ...هر کدوم مسیر خودتونو میرید وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7232 مرسی عزیزم خیلی لطف کردی گلم میشه فقط بگی زمان رسیدنمون کی هست تقریبا من یبار یکی بهم گفت طلاق میگی ... امسال میاد جلو ولی خب مخالفت های زیادی است وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
روووژان عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 5576 اون ادم مسئولیت سنگینی داره انگار و بار زیادی رو دوشش هست حس میکنم قلبشم پر از درد و مشکله که خیلی ... تا اونجایی که ازش شناخت دارم اینجوری نیست بحث ازدواجم کرده ..ولی بنا به دلایلی خودم فعلا ازش فاصله گرفتم و بی خبرم ازش
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7232 من بعضی وقتا پیش خودم میگم حذف حس میکنم همین فکرای منفیه ک الان شوهرم خیانت میکنه کتاب نیمه تاریک وجود هم عالیه واسه شروع وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
zeyanb_b عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 3255 امسال میاد جلو ولی خب مخالفت های زیادی است مرسی عزیزمانشالله ب همه خواسته هات برسی
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7232 تا اونجایی که ازش شناخت دارم اینجوری نیست بحث ازدواجم کرده ..ولی بنا به دلایلی خودم فعلا ازش ... یعنی شما شخص سوم رابطه هستی؟ وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
aros137138 عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2956 کتاب نیمه تاریک وجود هم عالیه واسه شروع مرسی مهربونم ک وقت گذاشتی واسم حرفات یکم ارومم کرد ⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم. خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
تنها_عشق_حقیقت_دارد عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7232 مرسی مهربونم ک وقت گذاشتی واسم حرفات یکم ارومم کرد 😘😘😘 وزن شروع: ۶۳.۶۰۰ وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰ وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
روووژان عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 5576 یعنی شما شخص سوم رابطه هستی؟ نه عزیزم ...گفتم تا زمانی که با خانواده رسما نیومده جلو هیچ گونه ارتباطی نباشه
aros137138 عضویت: 1399/07/28 تعداد پست: 2956 😘😘😘 انشاالله ب هرچی ک میخوای برسی برای منم دعا کن🥰 ⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم. خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️