2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میتونی بم بگی ب عشقم میرسم یا نه؟  اگه اره طلاق تو سرنوشتمون هس؟

اره میرسی ولی سختی زیاد داره

مخالفت زیادی هست و زندگیتون پر از تنش خواهد بود ولی کج دار و مریز ادامه میدید و جدا نمیشید

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اره میرسی ولی سختی زیاد داره مخالفت زیادی هست و زندگیتون پر از تنش خواهد بود ولی کج دار و مریز ادام ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی گلم میشه فقط بگی زمان رسیدنمون کی هست تقریبا

من یبار یکی بهم گفت طلاق میگیرید اصن ذهنمو بهم ریخته بخدا یکی دوسال پیش بم گفت تا الان مث خوره شده ب جونم

هر فکر منفی که اومد بهش بگو بسه و بعد ۳ تا نفس عمیق بکش اگه دیدی ادامه داره، ناخنتو به شکا دردناکی ...

من بعضی وقتا پیش خودم میگم حذف حس میکنم همین فکرای منفیه ک الان شوهرم خیانت میکنه 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
حس شخص مد نظرم بهم ؟؟؟کی خبری ازش میشه؟

اون ادم مسئولیت سنگینی داره انگار و بار زیادی رو دوشش هست

حس میکنم قلبشم پر از درد و مشکله که خیلی مطرح نمی کنه

خیلی خیلی تحت فشاره

خبری ازش نمیشه که بگی میاد واسه ازدواج و ...

هر کدوم مسیر خودتونو میرید

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی گلم میشه فقط بگی زمان رسیدنمون کی هست تقریبا من یبار یکی بهم گفت طلاق میگی ...

امسال میاد جلو ولی خب مخالفت های زیادی است

اون ادم مسئولیت سنگینی داره انگار و بار زیادی رو دوشش هست حس میکنم قلبشم پر از درد و مشکله که خیلی ...

تا اونجایی که ازش شناخت دارم اینجوری نیست 

بحث ازدواجم کرده ..ولی بنا به دلایلی خودم فعلا ازش فاصله گرفتم و بی خبرم ازش

من بعضی وقتا پیش خودم میگم حذف حس میکنم همین فکرای منفیه ک الان شوهرم خیانت میکنه 

کتاب نیمه تاریک وجود هم عالیه واسه شروع

تا اونجایی که ازش شناخت دارم اینجوری نیست  بحث ازدواجم کرده ..ولی بنا به دلایلی خودم فعلا ازش ...

یعنی شما شخص سوم رابطه هستی؟

کتاب نیمه تاریک وجود هم عالیه واسه شروع

مرسی مهربونم ک وقت گذاشتی واسم حرفات یکم ارومم کرد

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
😘😘😘

انشاالله ب هرچی ک میخوای برسی برای منم دعا کن🥰

2810