2777
2789
عنوان

حامله ام شوهرم کتکم زد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 7577 بازدید | 51 پست
الا۴ساله عقد ۵ماهه عروسی کردیم

توام که بلای من سرت اومدا🥺

ای فسقلی که یهویی اومدی خودتو انداختی تو زندگی منو بابات.. هیچی میدونستی یه دنیا عاشقت شدیم؟ زووود بیای عشقم.راستی!میشه انقد مامانتو اذیت نکنی فسقل؟ به ضرر خودته ها😁(نامه ای به پسرم) به زندگیمون خوش اومدی پسرم                                         چرا ادم تظاهر کنه به چیزی که نیست؟(پاراگراف اول بیوگرافی فک میکنم مزخرفات هورمونیه♥️)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می تونی کمی بترسونیش و بگی طلاق میگیرم اگه اولین باره میزنه باید یه کای کنی که دیگه این کار را نکنه

میخام سقط کنم نمیدونم چیکا کنم خودشم ابن اجازه رو بهم نمیده میگه مگ دسته توعه فقد یه راهکاری بهم بگین

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

کثافت بی همه چیز دستش بشکنه احمقᥬ😡᭄ 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده
💔💔لعنت بهشون😭😭 دلم خیلی پرهههههههه نمیدونم چیکا کنمممم من این بچه رو نمیخام میخام سقط کنم چیکا ...

شابد خیلی ها لانظرم موافف نباشن ولی اون بچرو سقط کن گلم 

فردا هم اون بچرو میزنه دیدم کع میگم 

مردب که دست روزن باردارش که بچع خودش تو شکمش مبزنه فردا بچشو هم میزنه

شابد خیلی ها لانظرم موافف نباشن ولی اون بچرو سقط کن گلم  فردا هم اون بچرو میزنه دیدم کع میگم&n ...

اره میخام اینکارو کنم ولی اون اجازه رو نمیده میگه بچه تو نیس مگ دسته توعه من چیکا کنممم😭

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
میخام سقط کنم نمیدونم چیکا کنم خودشم ابن اجازه رو بهم نمیده میگه مگ دسته توعه فقد یه راهکاری بهم بگی ...

ببین اگه بی دلیل میزنه که خیلی خطرناکه ولی اگه لج اش را درمیاری بعد میزنه باید رفتارت را تغییر بدی کمتر بهش گیر بده سرت را با یه کاری گرم کن . بچه را که نمیشه سقط کرد گناه داره . شوهرت چه مزایایی داره اونا را میشه بگی ؟؟؟

اره میخام اینکارو کنم ولی اون اجازه رو نمیده میگه بچه تو نیس مگ دسته توعه من چیکا کنممم😭

بواشکی اینکارو کن بعدا بگو خودس افتاد نبازی تیست هر چیزی رو بهش بگی 

اون بچه دنیا بیاد مجبوزی بخلطر بچه تااخر عمر بسوزیو بسازی 

مثل من

شوهرت در کل خوبه یا بد دس بزن همیشه داره؟ 

نه اصلا دست بزن نداره خیلی خوبه فقد نمیدونم از کوجا عصبی شد اومد یه لحظه روم دیگ همه چیو سره من خالی کرد

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍