2777
2789
حامله ها ببخشید دکتر ازمایش نوشت شد۶۰۰تومن هفته ۷ شمام رفتید این ازمایش؟؟چراگرون شد

من يه ازمايش كلي دادم ٤٠٠

اسم کاربریم من نزاشتم یکی از دوستام گزاشته الان این کاربری شده برای من😐😐😐 خودمممم از این اسم خوشم نمیاد 😒دل آرام صدام کنید شما 
صداشو نذاشتم بشنوم گفتن ضرر داره خیلی آروم بود صداش ولی مثل قلب خودم میرد قشنگ نشون میداد

آخی عزیزم حالا من تصمیم داشتم اگه بشه ضبط کنم و به همسرم نشون بدم..پس نمیشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حامله ها ببخشید دکتر ازمایش نوشت شد۶۰۰تومن هفته ۷ شمام رفتید این ازمایش؟؟چراگرون شد

ازمایش خون و قند و ادرار؟؟

ب منم گفتن ۳۹۹ تومن برگشتم پولشو نداشتم

فردا باز میخوام برم

واسه سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟
ازمایش خون و قند و ادرار؟؟ ب منم گفتن ۳۹۹ تومن برگشتم پولشو نداشتم فردا باز میخوام برم

اره فکرکنم تیروعیدم کمکاره😑

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘

بسلامتی عزیزم🥰❤️ ایشالله صدای نازش رو می‌شنوی.

برای من دعا کن باردار باشم.

امروز ۲۹ سیکلمه ، بی بی چک مدیکور زدم زیر ده دقیقه هاله انداخت ولی بازم شک دارم.

فر گیس یعنی گیس فر  
بسلامتی عزیزم🥰❤️ ایشالله صدای نازش رو می‌شنوی. برای من دعا کن باردار باشم. امروز ۲۹ سیکلمه ، بی ب ...

بازم بزن

من بیبی چکم ۶روزقبل موعدم مثبت شد

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘
چکاب بارداری قبل بارداری هزمایش نوشت شد۸۰۰ توهفته ۷نوشت شد۶۰۰ خیلی گروته

آها آره..من چون ۲ ماه پیش داده بودم و دکتر گفت همه چی خوب بوده شکر خدا،فعلا نیازی نیس بدم..

ولی خدایی هزینه آزمایش ها خیلی گرون شده..

بسلامتی عزیزم🥰❤️ ایشالله صدای نازش رو می‌شنوی. برای من دعا کن باردار باشم. امروز ۲۹ سیکلمه ، بی ب ...

فدای تو مهربونم 😍😍

انشالله که همه منتظرا و شما هرچ زودتر مامان بشید و دامنتون سبز شه🙏

هنوز زوده عزیزم چند روز دیگه بازم بزن